Noul BMW X7 isi tine toate rotile pe astfalt in timp ce este impins la maxim pe Nurburgring

  • BMW-ul X7 a fost testat pe Nurburgring
  • Este dezvoltat pe platforma CLAR
  • Debuteaza pe parcursul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Prototipul viitorului BMW X7 se afla in ultimele faze de dezvoltare iar pentru a-i testa manevrabilitatea la maxim, inginerii l-au dus pe unul dintre cele mai periculoare circuite din lume, Nurburgring Nordschleife.

Dupa mai multe amanari, constructorul bavarez de automobile a inceput cu cateva luni in urma sa lucreze la un viitor varf de gama X, care va prelua cel mai probabil numele X7. Acesta se vrea a fi un SUV premium, sau cu alte cuvinte, un competitor serios pentru Mercedes-ul GLS si pentru viitorul Audi Q8.

BMW X7 poze spion

Munca inginerilor se apropie de final, iar prototipul viitorului X7 tocmai a fost surprins in timp ce era testat la limita pe celebrul circuit Nurburgring Nordschleife. Exteriorul este acoperit in continuare de camuflaj, insa se poate observa ca incep sa isi faca incet incet aparitia mai multe elementele de caroserie care se vor regasi si pe versiunea de productie.

BMW X7 poze spion

Acest lucru se poate vedea cel mai bine in partea posterioara, acolo unde iesirile sistemului de evacuare sunt definitive, in timp ce blocurile de lumini sunt inca cele provizorii. Din partea frontala nu se pot distinge prea multe elemente, inafara unei grile supradimensionate si mai multe prize de aer in partea de jos a spoiler-ului.

BMW X7 poze spion

Noul BMW X7 este dezvoltat pe platforma modulara CLAR, multumita careia va avea o greutate totala scazuta, dimensiuni considerabile la exterior, spatiu interior generos si o gama de motorizari care va putea include si o versiune plug-in hybrid. Alaturi de aceasta vom mai regasi propulsoare V8 turbo si unitati cu sase cilindri in linie. Inca nu este sigur, insa unele voci sustin ca piata din China va beneficia si de cateva motorizari cu patru cilindri in linie.

BMW X7 poze spion

Pana acum nu am vazut nicio imagine cu habitaclul, insa avand in vedere ca discutam despre un viitor varf de gama ne putem astepta la materiale premium, tehnologie din plin si nu in ultimul rand, confort sporit pentru sofer si pasageri.

BMW X7 poze spion

Constructorul bavarez de automobile va construi noul X7 la uzina proprie din Spartanburg, Carolina de Sud, si este asteptat sa-l prezinte oficial pe parcursul anului viitor. Pana in 2020, nemtii intentioneaza sa lanseze alte 40 de modele noi sau facelift-uri ale modelelor actuale, inclusiv a treia generatie X5 sau crossover-ul X2.

BMW X7 poze spion

BMW X7 poze spion

BMW X7 poze spion

BMW X7 poze spion

BMW X7 poze spion

BMW X7 poze spion

BMW X7 poze spion

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW X7 poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2017