Noul Fiat 600, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al italienilor, fotografiat complet necamuflat pe strazile Europei

Noul Fiat 600, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al italienilor, fotografiat complet necamuflat pe strazile Europei
  • Noul Fiat 600, surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al italienilor, fotografiat complet necamuflat pe strazile Europei
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor sapte luni, conform celor mai recente detalii si informatii neoficiale.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de 60 de ani si disponibil - spre vanzare, pana in 1969, emblematicul Fiat 600 se pregateste de o revenire in forta, prototipul unei noi generatii a celebrului model italian de oras fiind fotografiat recent, la inceputul saptamanii curente, in teste, pe strazile Europei.

Surprins complet necamuflat - acesta isi va intampina cumparatorii, presupunand ca specialistii departamentului de design nu vor mai opera niciun fel de modificare la nivelul caroseriei cu cinci portiere, alaturi de un exterior extrem de familiar, seria vestilor bune cuprinzand inclusiv faruri rotunde si stopuri cu tenta fumurie.

Meniul caracteristic departamentului interior nu reprezinta, pentru moment, decat o mare necunoscuta, insa este de asteptat ca - odata ajunsi in cabina, viitorii clienti sa descopere si un display central de dimensiuni generoase, climatizare cu reglare automata, instrumente de bord digitale etc.

Un alt mister de proportii consta in continutul fisei cu specificatii de ordin tehnic - cu mentiunea ca cele mai recente speculatii dau ca sigura prezenta unui sistem de propulsie complet electric, unele zvonuri aducand in discutie, la fel de important de precizat, si un motor pe benzina, turbo, de capacitate cilindrica mica.

View this post on Instagram

A post shared by CocheSpias (@cochespias1)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2023