Noul Mercedes C63 AMG isi face aparitia in primele fotografii spion

Noul Mercedes C63 AMG isi face aparitia in primele fotografii spion
  • Noul Mercedes C63 AMG a fost surprins in primele imagini oficiale
  • Modelul german ar putea debuta chiar inainte de sfarsitul acestui an
  • Propulsia sa va fi asigurata de un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Mercedes C63 AMG a fost surprinsa pentru prima oara in teste, prototipul viitorului automobil de inalta performanta din Stuttgart pozand in prezenta unui camuflaj destul de generos.

Asteptat sa debuteze chiar in cursul acestui an, noul Mercedes C63 AMG va renunta la serviciile faimoasei motorizari aspirate de 6.3 litri, viitorul automobil de inalta performanta din Stuttgart fiind urmand sa adopte sub capota o unitate V8 cu capacitate cilindrica de numai patru litri, la care vor fi insa adaugate doua turbine de dimensiuni generoase.

Noul Mercedes C63 AMG - Poze Spion

Drept urmare, desi va avea un motor considerabil mai mic, noul Mercedes C63 AMG va pune la dispozitia cumparatorilor sai ceva mai multa putere comparativ cu predecesorul sau, care oferea in versiunea standard un total de 457 CP si 600 Nm. Si cu toate acestea, consumul de carburant nu va creste odata cu valorile maxime, ci va scadea cu cateva procente!

Iar vestile bune nu se opresc aici. Pentru a face fata concurentei venie din partea ultimei generatii a modelului BMW M3, viitorul automobil de inalta performanta din Stuttgart va primi si o suspensie, plus sistem de franare pe masura cifrelor inscrise in fisa cu specificatii tehnice, anumite voci sustinand ca noul Mercedes C63 AMG se va putea bucura chiar si de prezenta unei transmisii automate cu dublu ambreiaj.

Noul Mercedes C63 AMG - Poze Spion

Inainte insa de a afla care-i de fapt adevarul, tinem sa mai precizam ca viitorul automobil de inalta performanta din Stuttgart va mai iesi in evidenta si prin exteriorul sau agresiv stilizat, ce va aduce in prim plan un spoiler fata inzestrat cu prize uriase de aer, o capota proeminenta a motorului, praguri laterale restilizate, spoiler spate cu difuzor inclus si, nu in ultimul rand, un eleron integrat in linia portbagajului.

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Mercedes C63 AMG se va putea lauda cel mai probabil si aici cu numeroase detalii sinonime cu sportivitatea absoluta, precum volan sport cu design in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit si, de ce nu, cu numeroase ornamente realizate din fibra de carbon.

Noul Mercedes C63 AMG - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Noul Mercedes C63 AMG - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2014