Noul Mercedes CLE Coupe, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model de lux al nemtilor a fost fotografiat cu o tableta uriasa in mijlocul bordului

Noul Mercedes CLE Coupe, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model de lux al nemtilor a fost fotografiat cu o tableta uriasa in mijlocul bordului
  • Noul Mercedes CLE Coupe, surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul model de lux al nemtilor a fost fotografiat cu o tableta uriasa in mijlocul bordului
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc pe parcursul urmatoarelor luni - pana la sfarsitul anului curent.

Mercedes pregateste lansarea primului CLE Coupe din istoria companiei, produsul cu care celebrul constructor german de automobile va inlocui variantele Coupe ale modelelor C si E-Class fiind fotografiat de curand, la inceputul acestei saptamani, in teste. Surprins complet camuflat, prototipul viitorului autoturism din Stuttgart iese numaidecat in evidenta, la nivelul departamentului exterior, prin design-ul extrem de agresiv al partii frontale, in timp ce meniul specific partii posterioare a caroseriei in numai doua portiere pare sa cuprinda inclusiv stopuri orizontale.

Mercedes CLE Coupe - Poze spion

Mercedes CLE Coupe - Poze spion

La interior, lista atractiilor principale culmineaza cu ecranul central masiv - instalat pe verticala, cu mentiunea ca din cabina nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic, nici scaunele sculptate atent, cu functii de actionare electrica, plus incalzire, volanul in trei spite, ceasurile de bord digitale, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, gurile de ventilatie rotunde, tapiteria confectionata din piele, cusaturile contrastante sau iluminarea ambientala.

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pana la finalul lui 2023, noul Mercedes CLE Coupe isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de o gama de motorizari compusa doar din optiuni in patru cilindri, cu o capacitate de pana la 2.0 litri, fiecare unitate, cu exceptia celor de pe versiunile plug-in hybrid, urmand a fi electrificata cu ajutorul unui sistem mild-hybrid la 48 de volti. Reteta caracteristica departamentului tehnic ar trebui sa continue cu o transmisie in noua rapoarte, cu doua pedale si, in unele cazuri, tractiunea integrala 4Matic.

Mercedes CLE Coupe - Poze spion

Sursa Foto: Autoblog

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2023