Noul Mitsubishi ASX a fost spionat in timp ce era testat in Statele Unite. Asa va arata crossover-ul japonez

Noul Mitsubishi ASX a fost spionat in timp ce era testat in Statele Unite. Asa va arata crossover-ul japonez
  • Noua generatie a Mitsubishi-ului ASX si-a facut aparitia pe strazile din Statele Unite
  • Desi purta camuflaj, se poate observa design-ul imprumutat de la conceptul RX
  • Viitorul model va fi mai mare decat actualul, iar sub capota isi vor face aparitia noi motoare turbo
Distribuie pe Facebook

A doua generatie a Mitsubishi-ului ASX a fost zarita purtand camuflaj in timp ce era testata pe drumurile publice din Statele Unite.

Japonezii de la Mitsubishi au lansat pentru prima data modelul ASX in anul 2010. Masina era cunoscuta sub numele de RVR in Japonia si Canada, iar ca si ASX in celelalte piete de desfacere, inclusiv in Europa.

Mitsubishi ASX

Design-ul masinii era bazat pe prototipul Concept-cX prezentat in premiera de catre constructorul japonez la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007.

Zvonurile despre o viitoare generatie a crossover-ului au aparut inca din 2014, iar acum aceasta a fost zarita in timp ce era testata in Statele Unite.

Mitsubishi ASX

Desi masina este acoperita in totalitate de camuflaj, se poate totusi observa design-ul bazat pe conceptul XR. In timp ce partea laterala imprumuta detalii atat de la acest concept dar si de la actualul model, spatele viitorului model ASX este acoperit cu un plastic negru ceea ce inseamna ca ascunde o schimbare profunda de design.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi-ul ASX va fi ceva mai mare decat actualul model, iar sub capota isi vor face aparitia noi motoare turbo, mai mici ca si capacitate cilindrica, dar mai eficiente decat cele prezente acum in gama constructorului japonez. Inca din 2014 se zvonea ca viitorul model va beneficia de un motor hibrid, asa ca cel mai probabil ne putem astepta si la un astfel de propulsor cu incarcare la priza, exact ca si cel al modelului Outlander PHEV.

Mitsubishi ASXMitsubishi ASX

Deoarece marca japoneza se bucura de un succes mai mare in Statele Unite decat in Europa, primele exemplare ale acestui model vor fi comercializate peste ocean.

Noua generatie a crossover-ului ASX este asteptat sa renunte complet la camuflaj in anul care urmeaza, si sa intre in productie in cursului anului 2018.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mitsubishi ASX
mai multe