Noul Nissan Murano, surprins in primele poze spion

Noul Nissan Murano, surprins in primele poze spion
  • Noul Nissan Murano a fost surprins recent in cateva imagini spion
  • Prototipul arata ca modelul de serie este tot mai aproape de realitate
  • Exista posibilitatea ca automobilul japonez sa revina pe piata din Europa
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a lui Nissan Murano, model care a fost lansat in Europa in urma cu aproape 10 ani, in 2004, a fost surprinsa pentru prima data in teste. Prototipul arata ca modelul de serie este tot mai aproape de realitate, in timp ce noile zvonuri anunta ca Murano va fi disponibil din 2015.

Masina este camuflata total, insa in ciuda acestui fapt, ne putem da seama ca prototipul este in dezvoltare pentru ca cea de-a treia generatie sa ii ia prin surprindere atat pe fanii marci nipone, cat si pe cei care nu au interactionat pana acum cu Nissan Murano. Desi a fost scos de compania mama din Europa, s-ar putea ca acest nou model sa ajunga sa fie vandut si in afara SUA, in tarile de pe Batranul Continent, scrie revista britanica Autocar.

Nissan Murano - Poze Spion

Desi oficialii Nissan nu au dorit sa confirme acest lucru, un purtator de cuvant al companiei a declarat pentru Autocar ca Nissan "va continua sa prospecteze aceasta piata" pentru a-i evalua potentialul. Pe langa pozele exterioare ce infatiseaza o cu totul alta masina, fotografii au reusit sa surprinda pentru prima data si interiorul noului Murano. Desi multe detalii sunt camuflate, se poate observa foarte clar noua consola de infotainment dispusa in zona centrala a panoului de bord.

In SUA, actualul Murano este disponibil intr-o singura motorizare, propulsorul V6 de 3.5 litri, pe benzina. Nissan afirma ca pentru varianta europeana, modelul ar necesita o noua gama de propulsoare, gama ce ar putea include chiar si o versiune hibrida.

Nissan Murano - Poze Spion

"Daca acest lucru s-ar intampla, ar trebui folosite motoare diferite. Noul X-Trail, de exemplu, are propulsoare diferite fata de modelul Rogue in America. Ar trebui sa folosim motoare care corespund pietei, precum sunt cele diesel. De asemenea, o versiune hibrida ar avea sens", a explicat purtatorul de cuvant, citat de Autocar.

Ca si vechiul Murano, Nissan afirma despre noul model ca va reprezenta varful de lance in gama sa. Cea de-a doua generatie a fost disponibila in Marea Britanie pana in 2011, insa Nissan a decis sa retraga modelul de pe piata din cauza vanzarilor slabe inregistrate.

Nissan Murano - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Nissan Murano - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2013