Noul Porsche 911, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu doua ecrane uriase in bord

Noul Porsche 911, surprins pentru prima oara in teste.  Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu doua ecrane uriase in bord
  • Noul Porsche 911, surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu doua ecrane uriase in bord
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor 11 luni, pana la sfarsitul lui 2023.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de patru ani, cel mai recent Porsche 911 din istorie se apropie incet - dar sigur, de jumatatea glorioasei sale cariere. Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care nemtii pregatesc - in aceste zile, o varianta imbunatatita a generatiei 992.

Porsche 911 Facelift - Poze spion

Surprins de curand - chiar la inceputul saptamanii curente, in teste, prototipul versiunii 992.2 pare sa adopte, la nivelul departamentului exterior, o noua pereche de spoilere fata si spate, pe cand lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un set compus din doua display-uri color.

Pentru moment, fisa cu specificatii tehnice nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - insa meniul caracteristic viitorului Porsche 992 Facelift ar putea cuprinde inclusiv un sistem de propulsie hibrid. Din peisaj nu vor lipsi - inutil de adaugat, nici benzinarele aspirate.

Acelasi 992.2 va mai oferi, similar actualului model, si o cutie manuala cu un numar de sase ori chiar sapte rapoarte, de la caz la caz, livrarea valorilor urmand a se face - din nou, in functie de savoarea aleasa, fie doar catre una singura, fie catre ambele punti pentru un plu de performanta.

Porsche 911 Facelift - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2023