Noul Porsche Cayenne a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care nemtii le vor sterse de urgenta

Noul Porsche Cayenne a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care nemtii le vor sterse de urgenta
  • Noul Porsche Cayenne a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care nemtii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial a fost programat chiar pentru data de 18 aprilie. Atunci cand editia din acest an a celebrului Salonului Auto de la Shanghai isi va deschide larg portile.

Anuntat cu doar o singura saptamana in urma, la inceputul lunii lui aprilie, noul Cayenne Facelift se apropie cu pasi mari si repezi de a sa premiera mondiala. Numai opt zile ne mai despart, mai exact, de lansarea versiunii imbunatatite a popularului SUV de clasa mare de la Porsche, respectivul produs din gama companiei germane fiind deconspirat, de curand, de doua fotografii care surprind modificarile aduse de specialistii departamentului de design caroseriei cu cinci portiere in dotare.

A post shared by CocheSpias (@cochespias1)

Tradat de propriul sistem multimedia, viitorul model al marcii din Stuttgart dispune de o parte frontala redesenata vizibil, nenumarate schimbari fiind insa operate si la nivelul spatelui. Cu mentiunea ca reteta specifica departamentului estetic ar trebui sa contina si jante redesenate.

La interior, meniul caracteristic variantei imbunatatite a actualului Porsche Cayenne promite multiple noutati de ordin tehnologic, printre care si un display color pentru pasagerul din dreapta soferului. Acelasi SUV de clasa mare al nemtilor se mai poate lauda si cu instrumente de bord digitale, cu o instalatie de climatizare automata, cu scaune multifunctionale, cu o statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, cu difuzoare de inalta fidelitate, semnate de specialistii de la Burmester, etc.

Porsche Cayenne - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2023