Noul Porsche Macan Turbo, surprins complet necamuflat

Noul Porsche Macan Turbo, surprins complet necamuflat
  • Noul Porsche Macan va fi lansat inainte de sfarsitul acestui an
  • Gama cu motorizari va include unitati cu patru si sase cilindri
  • Versiunea Turbo va fi propulsata de un V6 twin-turbo de 370 CP
Distribuie pe Facebook

Noul Porsche Macan Turbo a fost surprins recent complet necamuflat, cu numai cateva luni inainte de mult anticipatul sau debut oficial.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala chiar inainte de sfarsitul acestui an, mult anticipatul Porsche Macan a fost surprins recent intr-un nou set de imagini spion, cel de-al doilea SUV din gama constructorului german fiind de-aceasta data fotografiat in aproape toata splendoarea sa, singurele urme de camuflaj regasindu-se exclusiv la nivelul blocurilor optice fata si spate.

Drept urmare, multumita acestor noi ipostaze, se poate spune fara prea mari probleme ca viitorul Porsche Macan se va bucura de un design similar modelului Cayenne, singurele diferente notabile intre cele doua automobile - asta daca nu luam in considerare si dimensiunile, fiind reprezentate de linia plafonului, respectiv linia lunetei care, in cazul crossover-ului, sunt mult mai agresive.

Porsche Macan Turbo - Poze Spion

In ceea ce priveste gama de motorizari, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa existe numeroase voci care afirma ca cel de-al doilea SUV din gama constructorului german va fi disponibil in compania a numeroase unitati, atat cu patru, cat si cu sase cilindri. De asemenea, viitorii clienti vor avea la dispozitie atat versiuni pe benzina, cat si variante pe motorina si chiar si un model hibrid.

Referitor la noul Porsche Macan Turbo, acesta va fi propulsat cel mai probabil de acelasi V6 twin-turbo de trei litri ce pune in miscare si ultima generatie a modelului Porsche Panamera S, cu mentiunea ca puterea maxima nu va depasi in cazul crossover-ului german pragul celor 370 CP. Deloc surprinzator, lista cu picanterii tehnice va mai include si transmisie PDK cu sapte rapoarte, plus sistem de tractiune integrala.

Porsche Macan Turbo - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Macan Turbo - Poze Spion
mai multe