Noul Renault Clio, surprins complet necamuflat in teste. Cel mai ieftin model al francezilor arata ca o naveta spatiala

Noul Renault Clio, surprins complet necamuflat in teste. Cel mai ieftin model al francezilor arata ca o naveta spatiala
  • Noul Renault Clio, surprins complet necamuflat in teste
  • Cel mai ieftin model al francezilor arata ca o naveta spatiala
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor luni. Conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de patru ani - cu ocazia editiei din 2019 a celebrului Salon Auto International de la Geneva, actualul Renault Clio se apropie cu pasi mari si repezi de jumatatea glorioasei sale cariere. Acesta este - de altfel, si principalul motiv pentru care specialistii legendarei companii franceze pregatesc, in aceste zile, o varianta mult imbunatatita a gamei disponibile la preturi incepand de la 14.080 de euro.

Surprinsa complet necamuflata - pe strazile Spaniei, la sfarsitul saptamanii trecute, viitoarea versiune a popularului produs de dimensiuni subcompacte se remarca in special prin noua semnatura luminoasa de la nivelul partii frontale, primele imagini si fotografii neoficiale scotand la iveala inclusiv o grila redesenata a radiatorului. La momentul actual, eventualele modificari operate in partea din spate a caroseriei si / sau in cabina nu raman decat o mare necunoscuta.

Un alt mister de proportii il reprezinta motorizarile care vor insoti noul Renault Clio Facelift, cu mentiunea ca anumite voci sugereaza ca urmatoarea iteratie a celei mai ieftine masini a francezilor ar putea primi si un sistem de propulsie plug-in hybrid - format dintr-o unitate aspirata de 1.6 litri, pe benzina, plus doua motoare electrice. Din peisaj nu ar trebui sa lipseasca - daca mai trebuia cumva precizat, nici optiunile mild si full-hybrid.

Distribuie pe Facebook
mai multe