Noul Seria 3 Touring mai renunta la putin camuflaj. Am putea face cunostinta cu primul M3 break din istorie

  • Noul Seria 3 Touring a mai renuntat la putin camuflaj
  • Urmeaza sa fie lansat anul viitor la Geneva
  • Bavarezii ar lucra la primul M3 Touring din istoria brand-ului
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins din nou prototipurile noului Seria 3 Touring, care de aceasta data au mai renuntat la putin camuflaj. Lansarea oficiala este programata pentru primavara anului viitor.

Constructorul bavarez de automobile prezentat lumii intregi noua generatie Seria 3 in luna octombrie cu ocazia Salonului Auto de la Paris, iar anul viitor la Geneva ar urma sa facem cunostinta cu versiunea break.

2019 BMW Seria 3 Touring

Inginerii BMW au scos deja prototipurile in teste, iar fotografii spion sunt la datorie. De aceasta data, acestia au surprins noul Seria 3 Touring in timp ce era transportat pe un trailer si spre surpriza tuturor, prototipurile nu mai erau acoperite chiar atat de mult cu camuflaj.

2019 BMW Seria 3 Touring

De fapt, doar partea dorsala ramane ascunsa. Per total, break-ul bavarezilor arata ca un Seria 5 Touring mai mic, ceea ce era de asteptat, iar in ceea ce priveste designul partii dorsale, va imprumuta cu siguranta cateva elemente de la versiunea sedan prezentata in urma cu o luna la Paris.

2019 BMW Seria 3 Touring

Asa cum bine stii, odata cu aceasta noua generatie, BMW Seria 3 a crescut in dimensiuni, ceea ce inseamna ca versiunea break va oferi si mai mult spatiu interior decat inainte. Atat pentru pasageri cat si un portbagaj cu un volum de incarcare generos pentru bagajele acestora.

2019 BMW Seria 3 Touring

Partea tehnica, inclusiv gama de motorizari, va fi preluata de la Seria 3 sedan, dar potrivit zvonurilor, bavarezii le pregatesc fanilor si clientilor deopotriva o mare surpriza. In urma cu cateva zile, britanicii de la Autocar pomeneau pentru prima data despre posibilitatea lansarii unui M3 Touring, primul din istorie dealtfel (de serie).

2019 BMW Seria 3 Touring

Reprezentantii BMW nu au infirmat zvonurile, dar nici nu le-au confirmat pana la aceasta ora. Cert este ca o asemenea versiune ar fi un pas logic, avand in vedere ca atat Mercedes cat si Audi ofera un break de performanta: C63 AMG T-Modell, respectiv RS4 Avant.

2019 BMW Seria 3 Touring

2019 BMW Seria 3 Touring

2019 BMW Seria 3 Touring

2019 BMW Seria 3 Touring

2019 BMW Seria 3 Touring

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze 2019 BMW Seria 3 Touring
mai multe