Noul SUV de 820 CP de la Lamborghini, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al italienilor a fost fotografiat cu trei ecrane uriase in bord

Noul SUV de 820 CP de la Lamborghini, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al italienilor a fost fotografiat cu trei ecrane uriase in bord
  • Noul SUV de 820 CP de la Lamborghini, surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al italienilor a fost fotografiat cu trei ecrane uriase in bord
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial va avea loc abia pe parcursul anului 2023 - conform celor mai recente zvonuri si speculatii.

Prezentat lumii intregi acum mai bine de 60 de luni, inca din primele saptamani ale iernii lui 2017, super SUV-ul pe care italienii de la Lamborghini il comercializeaza sub denumirea de Urus se apropie incet, dar sigur de finalul glorioasei sale cariere. Inainte insa de a parasi definitiv, odata pentru totdeauna, linia de productie, acesta va fi relansat intr-o versiune mult imbunatatita, viitoarea varianta a spectaculosului model urmand sa dispuna exclusiv un sistem de propulsie PHEV.

Lamborghini Urus PHEV - Poze spion

Surprins de curand, chiar pe parcursul zilelor trecute, in timpul testelor, respectivul produs va beneficia, daca este sa dam crezare informatiilor neoficiale disponibile la momentul actual, de o motorizare V8 cu doua turbine si capacitatea de patru litri - motorului termic avand a i se alatura, pentru un total sinonim cu pana la 820 de cai putere, presupunand ca presupunerile actuale se bazeaza pe cunostinte credibile, o unitate electrica, cu o baterie litiu-ion in dotare.

Acelasi mult anticipat Urus Facelift se va mai putea lauda, potrivit primelor fotografii spion, inclusiv cu o parte frontala redesenata complet, pe cand reteta caracteristica departamentului interior va continua sa ofere o configuratie cu trei displayuri color pentru afisarea tuturor detaliilor vitale, de la instrumentele de bord digitale pana la instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii. Din peisaj nu ar trebui sa lipseasca, ce este drept, nici noutatile in materie de jante si / sau materiale.

Lamborghini Urus PHEV - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 August 2023