Noul Volkswagen Golf R Facelift, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al germanilor a fost fotografiat complet necamuflat pe strazile Europei

Noul Volkswagen Golf R Facelift, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al germanilor a fost fotografiat complet necamuflat pe strazile Europei
  • Noul Volkswagen Golf R Facelift, surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al germanilor a fost fotografiat complet necamuflat pe strazile Europei
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.0 litri ar trebui sa livreze persoanei de la volan cel putin 320 de cai putere.

Lansat oficial in urma cu mai bine de patru ani - inca din ultima parte a toamnei lui 2019, actualul Golf 8 se apropie cu pasi mari si repezi de jumatatea carierei sale, acesta fiind inclusiv principalul motiv pentru care nemtii de la Volkswagen lucreaza, in prezent, la o versiune mult imbunatatita a popularului model de clasa compacta. Surprinsa, de curand, in teste, pe strazile Europei, noua varianta se remarca printr-o larga varietate de elemente exterioare, precum blocurile optice ori spoilerele fata si spate, restilizate subtil, prototipul fotografiat complet necamuflat plusand - deloc surprinzator, tinand cont ca este vorba despre un exemplar R, cu un set de jante din aliaj de dimensiuni generoase, livrate impreuna cu cinci spite duble.

Reteta caracteristica departamentului exterior nu ramane, pentru moment, decat o mare necunoscuta si, totodata, un mister de proportii - cu mentiunea ca din meniu nu ar trebui sa lipseasca, ba dimpotriva, am putea spune, nici perechea de display-uri masive, adoptata pentru afisarea tuturor detaliilor vitale, de la instrumentele de bord digitale pana la comenzile sistemului de navigatie, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, scaunele actionate electric, oferite alaturi de o functie de incalzire, tapiteria din piele, afisajul pe parbriz, statia pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile sau volanul condimentat cu padele.

Cat despre optiunile specifice gamei de motorizari, noul Volkswagen Golf Facelift ar trebui sa dispuna atat de propulsoare pe benzina - cu unele dintre aceste versiuni beneficiind inclusiv de tehnologia mild-hybrid, cat si de unitati diesel. Viitorul model al germanilor se va mai bucura, oarecum inutil de precizat, si de un ansamblu plug-in hybrid, disponibil in mai multe variante de performanta, pe cand configuratia de top R se va traduce prin cel putin 320 de cai putere - indeajuns ca eterna problema a sprintului de zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in sub 5.0 secunde, acul vitezometrului avand a-si continua mai apoi incursiunea pana la pragul de 250 de kilometri pe ora.

Volkswagen Golf R Facelift - Poze spion

Volkswagen Golf R Facelift - Poze spion

Volkswagen Golf R Facelift - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2023