Noul Volkswagen ID.7 Variant, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat partial necamuflat pe strazile Europei

Noul Volkswagen ID.7 Variant, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat partial necamuflat pe strazile Europei
  • Noul Volkswagen ID.7 Variant, surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat partial necamuflat pe strazile Europei
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc abia pe parcursul anului 2024, conform celor mai recente zvonuri si speculatii.

Anuntat cu numai patru saptamani si jumatate in urma, chiar in ultima parte a lunii trecute, primul ID.7 din istoria Volkswagen isi va intampina cumparatorii - de-a lungul carierei sale - in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni pe care compania germana planuieste sa le puna la dispozitia clientilor se va regasi - mai mult ori mai putin surprinzator - si o versiune Variant, un prototip al viitorului produs fiind fotografiat de curand, chiar pe parcursul acestor zile, in teste.

Volkswagen ID.7 Variant - Poze spion

Surprins partial camuflat, respectivul break se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, unde lungimea de aproximativ cinci metri reprezinta punctul principal de atractie al capitolului cu pricina, insa nici jantele din aliaj - cu al lor design aerodinamic nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate - in cazul in care mai era cumva necesara o astfel de mentiune; cat despre meniul de la interior, pasagerii ar putea descoperi si un display central de 15 inch.

La momentul actual, fisa cu specificatii de ordin tehnic nu reprezinta decat o mare necunoscuta, cu precizarea ca oficialii constructorului din Wolfsburg sunt asteptati sa ofere sub capota noului model Volkswagen ID.7 Variant - mai mult sau mai putin surprinzator - si un motor electric cu putin peste 285 CP. Oferit alaturi de o baterie litiu-ion de 86 kWh, pachetul din cazul de fata - care cuprinde inclusiv un sistem de tractiune spate - se va bucura de o autonomie mai mare de 600 de kilometri.

Volkswagen ID.7 Variant - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe