Uita de Tesla Model 3! Volkswagen prezinta oficial noul ID.7 cu faruri cu matrice de LED-uri, scaune cu masaj si autonomie de pana la 700 de kilometri

Uita de Tesla Model 3! Volkswagen prezinta oficial noul ID.7 cu faruri cu matrice de LED-uri, scaune cu masaj si autonomie de pana la 700 de kilometri
  • Uita de Tesla Model 3!
  • Volkswagen prezinta oficial noul ID.7 cu faruri cu matrice de LED-uri, scaune cu masaj si autonomie de pana la 700 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de la Harman Kardon - compus din 14 boxe.

Asteptarea a luat sfarsit! Volkswagen a publicat la inceputul acestei saptamani, in cursul zilei de marti, primele fotografii si informatii cu privire la noul ID.7, berlina cu alura de fastback si propulsie 100% electrica proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Tesla Model 3.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor opt luni, pana la sfarsitul anului curent, respectiva masina are la baza celebra platforma modulara MEB si masoara 4.961 de milimetri in lungime - lista cu dimensiuni cuprinzand inclusiv un ampatament de 2.966 de milimetri.

Volkswagen ID.7 - Galerie foto

Lansata pentru a concura impotriva unor rivali precum Tesla Model 3, aceeasi berlina cu alura de fastback si propulsie 100% electrica a companiei Volkswagen se mai poate lauda si cu o larga varietate de echipamente premium. Dupa cum este si cazul farurilor cu matrice de LED-uri.

Totodata, din peisaj nu lipsesc, extrem de surprinzator, nici scaunele climatizate, cu functie de masaj, ori plafonul realizat din sticla capabila sa isi schimbe opacitatea la simpla apasare a unui buton, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv ceasuri de bord digitale si instalatie audio dotata cu 14 difuzoare Harman Kardon.

Nota de plata a noului Volkswagen ID.7 nu reprezinta, la momentul de fata, decat o mare necunoscuta, insa cumparatorii rivalului lui Tesla Model 3 vor fi intampinati si de un motor electric sinonim cu 286 de cai. Putere livrata rotilor spate, asa cum se spune in comunicatul oficial de presa.

O alta piesa lipsa a puzzle-ului in cauza consta in capacitatea bateriei din dotare, cu precizarea ca documentul mentionat anterior dezvaluie - pe de alta parte, ca viitorii pasageri vor parcurge, cu o singura incarcare, distante de pana la 700 de kilometri; daca vine vorba despre performante, acestea ingroasa seria misterelor.

Volkswagen ID.7 - Galerie foto

Volkswagen ID.7 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (156) Poze Volkswagen ID.7 - Galerie foto
mai multe