Nu este Range Rover Velar, ci Wagoneer S! Cel mai nou SUV cu propulsie electrica de la Jeep a ajuns mai devreme pe internet

Nu este Range Rover Velar, ci Wagoneer S! Cel mai nou SUV cu propulsie electrica de la Jeep a ajuns mai devreme pe internet
  • Nu este Range Rover Velar, ci Wagoneer S!
  • Cel mai nou SUV cu propulsie electrica de la Jeep a ajuns mai devreme pe internet
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pana la sfarsitul anului 2024, respectivul model isi va intampina cumparatorii alaturi de 600 CP. De unde si un sprint de la 0 la 100 km/h, cu acceleratia la podea, intr-un timp de doar 3.5 secunde.

Clubul destinat SUVurilor cu propulsie electrica se va imbogati - in viitorul apropiat, cu un nou membru de seama, oficialii Jeep punand la punct, zilele acestea, ultimele detalii legate de lansarea primului Wagoneer S din istorie.

Jeep Wagoneer S - Primele poze

Fabricat pe platforma Stellantis STLA Large, respectivul model se remarca in special prin designul extrem de sportiv al caroseriei, cu multiple elemente imprumutate de la Range Rover Velar, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv un numar patru displayuri color - pentru ceasurile de bord digitale, sistemul de infotainment, instalatia de climatizare, pasagerul din dreapta soferului.

Primul Wagoneer S se va mai putea lauda si cu un total de 600 de cai putere - astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de numai 3.5 secunde, dupa cate au mentionat, anterior, cei de la Jeep.

La polul opus, autonomia nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - cu precizarea ca aceasta ar putea depasi 600 de kilometri.

Jeep Wagoneer S - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2024