Nu i-a venit sa creada ca-l vede pe strada necamuflat. Acesta este cel mai luxos SUV din istoria Mercedes

Nu i-a venit sa creada ca-l vede pe strada necamuflat. Acesta este cel mai luxos SUV din istoria Mercedes
  • Cel mai luxos SUV lansat vreodata de Mercedes-Benz
  • Ar putea debuta luna viitoare in China
  • V8 twin-turbo care sa dezvolte pana la 480 CP
Distribuie pe Facebook

Doua prototipuri ale viitorului Mercedes-Maybach GLS au fost surprinse in trafic, unul dintre ele fiind complet necamuflat. Lansarea oficiala nu a fost inca dezvaluita, dar sunt sanse ca evenimentul sa aiba loc chiar luna viitoare in China.

Se stie deja ca nemtii de la Mercedes-Benz pregatesc lansarea unui SUV de lux care sa poarte emblema Maybach si sa fie bazat pe actualul GLS. Prototipurile au fost scoase deja in teste iar in clipul video de mai jos poti vedea unul surprins pe strazile din Germania fara pic de camuflaj.

Chiar si asa, masina nu este inca echipata cu toate piesele de productie. Spunem asta pentru ca, fiind un model Maybach, ii lipseste stralucirea specifica acestora. Versiunea finala va avea, cu siguranta, mai mult crom la exterior, emblema Maybach pe montantul D sau jante supradimensionate cu design exclusivist.

Cat despre interior, vom regasi aici materiale de calitate superioara si foarte multe dotari de lux.

Unitatea de propulsie este inca necunoscuta dar, cel mai probabil, Mercedes-Benz va miza pe un V8 twin-turbo de 4.0 litri care sa livreze ambelor punti intre 460 si 480 de cai putere. Au aparut la un moment zvonuri despre un propulsor V12, dar pana acum nu au fost confirmate de producatorul din Stuttgart.

Distribuie pe Facebook
mai multe