Nu l-au mai putut tine ascuns. Noul BMW X3 M a fost surprins aproape necamuflat pe Nurburgring

Nu l-au mai putut tine ascuns. Noul BMW X3 M a fost surprins aproape necamuflat pe Nurburgring
  • Noul BMW X3 M a fost surprins pe Nurburgring
  • Prototipul era aproape necamuflat
  • Modificarile estetice sunt specifice gamei M
Distribuie pe Facebook

Prototipul noului BMW X3 M a fost surprins aproape necamuflat in timp ce era testat pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Deocamdata este incert, insa mai multe voci sustin ca acesta ar urma sa beneficieze de circa 460 de cai putere.

La cateva zile dupa ce mai multi oficiali ai constructorului bavarez de automobile au confirmat un viitor X3 M, un prototip care prevesteste versiunea de productie a acestuia a fost surprins in timp ce era testat pe cei 20,8 kilometri ai circuitului Nurburgring Nordschleife.

BMW X3 M

Spre surprinderea tuturor, SUV-ul de performanta a defilat prin fata aparatelor de fotografiat aproape necamuflat, lasand sa i se vada imbunatatirile estetice care il vor diferentia de celelalte variante din gama.

BMW X3 M

Intai de toate se poate observa o bara fata cu aspect sportiv si prize de aer supradimensionate, o aripa spate putin mai pronuntata, cateva modificari vor fi facute din cate se pare si la spoiler-ul spate, iar totul se termina cu cele patru iesiri ale sistemului de evacuare. Inginerii nu s-au hotarat inca asupra jantelor, insa cu siguranta vorbim de modele din gama actuala M, de dimensiuni considerabile.

BMW X3 M

Fiind vorba de un SUV de performanta, noul X3 M va propune o suspensie sport calibrata pentru manevrabilitate maxima, un sistem de franare corespunzator si un propulsor potent sub capota. Acesta din urma este deocamdata necunoscut, insa mai multe voci sustin ca inginerii lucreaza la revizuirea unitatii de 3.0 litri, twin turbo, de sub capota versiunii M40i.

BMW X3 M

Momentan, aceasta ofera 360 de cai putere si 500 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.8 secunde si o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h. Insa dupa mai multe modificari, specialistii in motoare de la BMW spera sa obtina undeva in jurul a 460 de cai putere.

BMW X3 M

BMW X3 M

BMW X3 M

BMW X3 M

BMW X3 M

BMW X3 M

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW X3 M
mai multe