Nu s-au lasat pana nu au facut poza. Acum toata lumea stie cum arata noul BMW M3 la interior

  • Planul general identic cu noul Seria 3
  • Cateva particularitati, inclusiv grafica ceasurilor de bord
  • Debuteaza in septembrie la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins un prototip al noului BMW M3 intr-o benzinarie. Acestia au pozat inclusiv interiorul sedanului de performanta al bavarezilor, care urmeaza sa debuteze oficial in luna septembrie la Frankfurt.

BMW M3, un model cu traditie si fani in toata lumea, urmeaza sa primeasca o noua generatie, bazata desigur pe cea mai recenta iteratie a lui Seria 3. Momentul lansarii oficiale se apropie, publicul larg urmand sa vada in premiera noul BMW M3 in luna septembrie, atunci cand isi deschide portile Salonul Auto de la Frankfurt.

Interior BMW M3

Pana atunci insa, fotografii spion sunt pe faza si surprind pe camera prototipurile oriunde s-ar duce. Cel mai recent au zarit un M3, camuflat desigur la exterior, in celebra benzinarie de langa circuitul de la Nurburgring si nu au ratat ocazia sa-l pozeze inclusiv la interior.

Interior BMW M3

Asa cum era de asteptat, planul general este identic cu cel al Seriei 3, cu doua display-uri generoase pentru sistemul de infotainment si instrumentarul de bord, insa noul M3 are si cateva particularitati. Spre exemplu, grafica ceasurilor de bord este schimbata, cu turometrul in centru, un design pe care l-am vazut si la noul M8.

Interior BMW M3

Noua generatie BMW M3 va fi disponibila initial in doua versiuni, ambele fiind echipate cu un propulsor turbo de 3.0 litri, transmisie automata cu opt trepte si o tractiune integrala inteligenta. Varianta standard va oferi 480 de cai putere, varful de gama fiind reprezentat de M3 Competition cu ai sai 510 CP.

Ulterior ar putea fi lansat si un asa-numit M3 Pure, cu tractiune spate si transmisie manuala, dar si un M3 CSL. Ramane de vazut insa.

Interior BMW M3

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, noul M3 este asteptat la Salonul Auto de la Frankfurt, insa primele imagini oficiale vor fi publicate pe internet, cel mai probabil, cu cateva zile mai devreme.

Interior BMW M3

Interior BMW M3

Interior BMW M3

Interior BMW M3

Interior BMW M3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Interior BMW M3
mai multe