L-au surprins in timp ce era transportat. Detaliul care creeaza confuzie printre fanii noului BMW M3

L-au surprins in timp ce era transportat. Detaliul care creeaza confuzie printre fanii noului BMW M3
  • Motor turbo de 3.0 litri
  • Tractiune integrala inteligenta
  • Lansarea ar putea avea loc in septembrie la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Un prototip al noului BMW M3 a fost surprins in timp ce era transportat alaturi de alte modele ale constructorului bavarez de automobile. Lansarea oficiala ar putea avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Noul limbaj de design al nemtilor de la BMW pare sa creeze tot mai multa nemultumire in randul fanilor inraiti ai marcii. Detaliul care ii supara pe cei mai multi dintre contestatari? Grila frontala care, ce-i drept, a crescut considerabil. Noua generatie X5, noul X7 sau Seria 8 sunt numai cateva dintre modelele care sa preia aceasta noua grila.

BMW M3

Cateva imagini in care apare un prototip al noii generatii M3 ii fac insa pe fani sa se intrebe daca nu cumva si sedanul de performanta va veni alaturi de o grila frontala supradimensionata, dupa modelul fratilor din gama.

BMW M3

Masina a fost surprinsa in timp ce era transportata astfel ca fotografii spion au putut sa o pozeze din toate unghiurile, inclusiv pe dedesubt. Se poate observa ca prototipul in cauza are spoilerele, pragurile, evacuarea, blocurile de lumini si alte cateva elemente de productie iar grila pare ca a crescut in dimensiuni.

BMW M3

Mai mult, lamelele par a fi dispuse pe orizontala, nu pe verticala. Nu se stie daca acesta este design-ul final sau daca grila va mai suferi modificari, dar vom afla cu siguranta in lunile urmatoare.

BMW M3

Asa cum bine stii, noul BMW M3 va veni echipat cu un propulsor turbo de 3.0 litri, transmisie automata cu opt trepte si tractiunea integrala inteligenta care a debutat odata cu noul M5. Disponibil in doua versiuni, sedanul de performanta a nemtilor va oferi fie 480 de cai putere, fie 510 in varianta M3 Competition.

BMW M3

Se vorbeste si despre o posibila varianta M3 Pure cu acelasi propulsor dar tractiune spate si cutie manuala de viteze, insa nu este inca batuta in cuie.

Munca inginerilor de la BMW pare aproape terminata astfel ca lansarea oficiala ar putea avea loc in curand. Cel mai probabil, bavarezii asteapta Salonul Auto de la Frankfurt care isi deschide portile in luna septembrie.

BMW M3

BMW M3

BMW M3

BMW M3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2019