Nu s-au lasat pana nu l-au surprins necamuflat. Uite ce asteptari sa ai de la noul Volkswagen Jetta

Nu s-au lasat pana nu l-au surprins necamuflat. Uite ce asteptari sa ai de la noul Volkswagen Jetta
  • Noul Jetta a fost surprins necamuflat
  • Este construit pe platforma MQB
  • Design-ul exterior este asemanator cu fratele mai mare Arteon
Distribuie pe Facebook

Prototipul noului Volkswagen Jetta a fost surprins necamuflat, cel mai probabil la uzina constructorului german din Mexic. Noua generatie a sedan-ului este asteptata sa debuteze cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din noiembrie.

In ciuda scandalurilor pentru emisii de care pare ca nu mai scapa, brand-ul din Wolfsburg este destul de ocupat cu expansiunea gamei de modele oferite clientilor. Dupa ce a prezentat sedan-ul Arteon, Volkswagen se pregateste sa prezinte un nou crossover in "persoana" lui T-Roc, dar si noua generatie Jetta.

Aceasta din urma se afla de ceva vreme in teste, insa in ciuda insistentelor, fotografii spion nu au reusit sa surprinda vreun prototip fara camuflajul care ii acopera cele mai importante detalii. Ei bine, pana acum.

2018 Volkswagen Jetta

Internetul a fost luat cu asalt de cateva imagini care arata noul Jetta in toata splendoarea lui, cel mai probabil in timp ce se afla la uzina Volkswagen din Mexic. Prima noutate o reprezinta trecerea pe celebra platforma MQB care ii va permite sedan-ul sa aiba un ampatament de pana la 2,7 metri.

In ceea ce priveste detaliile estetice, acestea te duc imediat cu gandul la fratele mai mare Arteon si la limbajul de design propus de acesta. Avem asadar o parte frontala angulara, o capota sculptata, blocuri de lumini cu LED, o grila supradimensionata si stalpi frontali ingusti.

2018 Volkswagen Jetta

Lateralul este caracterizat de o linie a plafonului inclinata spre partea dorsala care nu propune schimbari radicale, inafara formei stopurilor. Avand in vedere jantele de tabla si manerele de deschidere a usilor nevopsite in culoarea caroseriei, in aceste imagini avem de-a face cel mai probabil cu un nivel de echipare inferior sau chiar de baza.

Asa cum spuneam la inceputului acestui articol, noul Volkswagen Jetta va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din noiembrie, urmand ca uzina din Puebla, Mexic, sa asambleze exemplarele destinate Statelor Unite si Braziliei. Primele unitati vor ajunge in showroom-urile de peste Ocean la inceputul anului viitor.

2018 Volkswagen Jetta

Sursa foto: autologia

Distribuie pe Facebook
mai multe