Nu seamana deloc cu generatia actuala si e diferita de orice alt BMW. Uite cum arata la exterior cea mai noua masina a bavarezilor!

Nu seamana deloc cu generatia actuala si e diferita de orice alt BMW. Uite cum arata la exterior cea mai noua masina a bavarezilor!
  • Noua Serie 2 Coupe a fost surprinsa complet necamuflata
  • Masina bavarezilor arata diferit de orice alt BMW
  • Premiera mondiala ar putea avea loc in cursul lui 2021
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea iteratie a celebrului Seria 2 Coupe ar putea debuta oficial in cursul anului 2021, potrivit mai multor informatii neoficiale.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de o jumatate de decada, prima generatie a celebrului BMW Seria 2 Coupe se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. Dar producatorul bavarez de automobile nu planuieste sa ramana fara o sportiva compacta cu tractiune spate in gama.

Ba dimpotriva: urmatoarea iteratie a masinii care concureaza impotriva unor produse precum Audi TT si Porsche Cayman a fost surprinsa deja necamuflata, cel mai probabil in cadrul Centrului de Cercetare si Inovare din Munchen.

Privita din fata, noua Serie 2 Coupe se remarca numaidecat prin grilele supradimensionate ale radiatorului, in timp ce blocurile optice fata au un design nemaiintalnit la niciun alt BMW. Complet atipic arata, de altfel, si stopurile ce insotesc caroseria cu doar doua portiere.

In ceea ce priveste departamentul interior, acesta ramane un mare mister, insa actuala Serie 1 ar putea reprezenta principala sursa de inspiratie - atat din punct de vedere estetic, cat si daca vine vorba despre tehnologia prezenta la bord.

Similaritatile nu vor continua neaparat si la nivel tehnic, acolo unde arhitectura cu tractiune spate a noului BMW Seria 2 Coupe va gazdui inclusiv motorizari cu sase cilindri in linie. Specificatiile exacte lipsesc momentan din peisaj, dar un viitor M2 va beneficia, de ce nu, de peste 400 CP.

Potrivit celor mai recente informatiile neoficiale, urmatoarea generatie a celebrulei sportive compacte din gama producatorului bavarez de automobile va debuta in cursul anului 2021, o varianta decapotabila fiind disponibila ulterior.

BMW Seria 2 Coupe fara camuflaj

BMW Seria 2 Coupe fara camuflaj

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2020