Nu stim cum va arata, insa am aflat cand se lanseaza noua Dacie Duster

Nu stim cum va arata, insa am aflat cand se lanseaza noua Dacie Duster
  • Dacia Duster a fost surprinsa din nou in teste
  • S-a aflat o data posibila pentru lansare
  • SUV-ul romanesc ar urma sa fie prezentat la Paris
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, constructorul roman de automobile va lansa noua generatie Duster in cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris. Initial se credea ca aceasta va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

La scurt timp dupa ce a fost surprinsa in premiera in teste, publicatia Autoalgerie sustine ca a aflat exact cand se lanseaza noua generatie Dacia Duster. SUV-ul romanesc a luat nastere in 2010, iar de-a lungul anilor a fost imbunatatit pe ici pe colo, insa nimic major.

2018 Dacia Duster

Acelasi lucru putem spune si despre aceasta noua reiteratie, a carui prototip il poti vedea in aceste imagini. Liniile importante sunt mascate de camuflajul des, insa putem observa ca forma generala ramane neschimbata si ca design-ul va suferi doar o evolutie a celui actual. Vorbim asadar doar despre cateva schimbari estetice care vor infrumuseta putin modelul de la Mioveni.

2018 Dacia Duster

Din cate se stiu pana acum, platforma va ramane neschimbata, la fel si gama de motorizari. O veste buna este ca noul Duster s-ar putea sa fie disponibil si cu sapte locuri, cel mai vehiculat nume in acest caz fiind Grand Duster.

2018 Dacia Duster

Habitaclul va ramane si el neschimbat in mare parte, echipa de creatie cautand doar modalitati de a imbunatati planul general actual. Printre presupusele modificari ar urma sa regasim trei guri de aerisire deasupra consolei centrale, sau un display pozitionat mai sus pentru sistemul de infotainment.

2018 Dacia Duster

Noua Dacie Duster urma sa fie lansata oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, insa publicatia amintita mai sus sustine ca vom face cunostinta cu ea ceva mai repede. Mai exact, cel mai accesibil SUV al momentului ar putea fi prezentat oficial in cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris pe 22 iunie.

2018 Dacia Duster

Primele exemplare vor ajunge in showroom-uri fie la finalul acestui an, fie in primele luni ale lui 2018. Modelul este fabricat atat sub marca Dacia pentru diferite piete precum Romania, Europa, Turcia sau Africa, cat si sub marca Renault pentru Ucraina, Orientul Mijlociu, America de Sud sau unele tari de pe continentul african.

2018 Dacia Duster

2018 Dacia Duster

2018 Dacia Duster

2018 Dacia Duster

2018 Dacia Duster

2018 Dacia Duster

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze 2018 Dacia Duster
mai multe