O clipa de neatentie i-a costat scump pe cei de la Audi. Acum toata lumea poate sa vada cum arata la exterior noul A3

O clipa de neatentie i-a costat scump pe cei de la Audi. Acum toata lumea poate sa vada cum arata la exterior noul A3
  • Noul Audi A3 a fost fotografiat complet necamuflat
  • Imaginile in cauza surprind doar partea frontala
  • Prototipul nu dispunea insa si de blocuri optice
Distribuie pe Facebook

Exista insa si o parte mai putin buna pentru persoanele care sperau sa admire, in detaliu, viitoarea masina de clasa compacta a nemtilor. Prototipul fotografiat recent a iesit usor neclar in anumite imagini, iar blocurile optice lipseau de la nivelul partii frontale.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de jumatate de decada, cu ocazia Salonului Auto organizat la Geneva in primavara anului 2012, cea mai recenta generatie a compactei Audi A3 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei. In cazul in care zvonurile actuale se dovedesc a fi adevarate, un nou model va debuta oficial chiar in urmatoarele 12 luni, alaturi de un design familar, inspirat aparent de versiunea imbunatatita a modelului A4.

Audi A3 necamuflat

O demonstreaza inclusiv aceste imagini spion realizate de curand, care surprind viitoarea masina a nemtilor inclusiv cu partea frontala complet necamuflata. Din pacate, prototipul fotografiat in teste nu dispunea si de faruri, insa putem observa foarte bine aspectul spoilerului, dar si grilei radiatorului.

In cazul in care agresivitatea estetica a concurentului duo-ului format din BMW Seria 1 si Mercedes A-Class te surprinde, ei bine... atunci ar trebui sa stii ca exemplarul din pozele respective este un S3, ceea ce inseamna ca sub capota se ascunde un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri. Despre care se spune ca dezvolta 320 - 330 de cai putere sau, daca vrei, cu pana la 30 CP mai mult decat in prezent.

Totodata, despre cea de-a patra generatie a compactei Audi A3 se mai anticipeaza si ca va debuta in cursul anului 2020, initial intr-o varianta hatchback. Ulterior, clientii vor putea opta si pentru un model sedan, oferta urmand a fi completata, potrivit zvonurilor, intr-un final cu un fastback in cinci portiere.

Audi A3 necamuflat

Audi A3 necamuflat

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2019