O sa tot auzim de el in urmatoarea perioada de timp. Primul hot-hatch de la Hyundai iese in teste pe 'Ring

O sa tot auzim de el in urmatoarea perioada de timp. Primul hot-hatch de la Hyundai iese in teste pe 'Ring
  • Primul hot-hatch din istoria marcii Hyundai a fost surprins in teste la Nurbrugring
  • Noul i30N nu lasa insa nici macar un singur detaliu exterior sau interior la vedere
  • Stim in schimb ca propulsia va fi asigurata de o motorizare turbo de doi litri
Distribuie pe Facebook

Mult a fost, putin a mai ramas. Primul hot-hatch din istoria marcii Hyundai se pregateste zilele acestea la Nurburgring pentru debutul sau oficial de anul viitor.

Hyundai pare sa fie in grafic cu lansarea primului sau hot-hatch, mult anticipatul i30N fiind surprins zilele acestea in actiune, intr-o noua sesiune de teste organizata in cadrul complexului de la Nurburgring.

Din pacate pentru cei care sperau sa-si poata crea deja o impresie despre cum va arata el, viitorul rival al Volkswagen-ului Golf GTI nu lasa la vedere nici macar un singur detaliu exterior, intreaga caroserie fiind complet camuflata.

Un mare mister ramane si aspectul interior, insa macar in cadrul acestui departament stim la ce sa ne asteptam: volan sport in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit, plus instrumente de bord specifice.

Hyundai i30N - Poze SpionHyundai i30N - Poze Spion

In ceea ce priveste partea tehnica, ei bine... despre primul hot-hatch din istoria marcii Hyundai se stie deja ca va adopta sub capota un propulsor turbo de doi litri, suficient de puternica pentru a genera o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Noul i30N va fi disponibil pentru inceput la vanzare in compania unei cutii manuale si a unui sistem de tractiune fata, viitorul rival al Volkswagen-ului Golf GTI urmand a oferi ulterior si o transmisie automata.

Chiar daca nu este nimic batut in cuie la acest moment, oficialii producatorului sud-coreean de automobile vorbesc inclusiv despre o versiune livrata la pachet in compania unui sistem de tractiune integrala, care sa concureze Golf-ul R.

Primul hot-hatch din istoria marcii Hyundai va lua cu asalt showroom-urile de pe Batranul Continent in cursul anului viitor, insa nu ar fi de mirare ca debutul public sa aiba loc peste doar cateva luni, la Paris.

Hyundai i30N - Poze Spion

Hyundai i30N - Poze Spion

Hyundai i30N - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Hyundai i30N - Poze Spion
mai multe