Opel ascunde noul Insignia sub logo-ul celor de la Renault

Opel ascunde noul Insignia sub logo-ul celor de la Renault
  • Opel ascunde noul Insignia sub logo-ul celor de la Renault
  • Automobilul german este asteptat sa debuteze la Paris
  • Ultimul Astra reprezinta sursa principala de inspiratie
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Opel Insignia a fost surprinsa in teste... purtand logo-ul francezilor de la Renault.

Fie ca vorbim despre combinatii menite sa ne distraga atentia ori detalii care sa ne induca in eroare, producatorii auto apeleaza la tot felul de tertipuri atunci cand vine vorba despre camuflarea noilor modele scoase in teste.

Cel mai recent astfel de exemplu are ca actor principal urmatoarea generatie a Opel-ului Insignia, surprinsa in teste alaturi de un element care ne duce cu gandul la sigla francezilor de la Renault.

Si ar fi mers "manevra" daca cele doua prototipuri fotografiate la o mica discutie intr-o parcare de pe autostrada germana alaturi de o parte frontala care are ca sursa de inspiratie capitolul cu numarul cinci al povestii Astra.

Despre interior nu putem spune nimic pentru moment, insa avem noi o banuiala ca viitorul Opel Insignia va imprumuta cateva idei tot de la generatia cu numarul cinci a modelului anterior mentionat.

Pe plan tehnic, ultimele zvonuri indica aparitia in peisaj a platformei E2XX, care ne intampina inclusiv la nivelul americanului Chevrolet Malibu. Asta inseamna ca rezultatul final va aduce un plus de lungime si un minus de kilograme.

Gama de motorizari ramane o necunoscuta, sansele ca urmatoarea generatie a Opel-ului Insignia sa soseasca alaturi de numeroase unitati turbo pe benzina si motorina fiind totusi foarte mari.

Mai mult de-atat, exista cateva discutii si despre o versiune cu propulsie hibrida, in carti aflandu-se, din nou, si o varianta de inalta performanta comercializata sub denumirea OPC si, cel mai probabil, in compania unui V6.

Distribuie pe Facebook
mai multe