Opel mizeaza pe imaginea viitorului Insignia Sport Tourer. Spatiul de incarcare trecut in plan secund

  • Noul Opel Insignia Sport Tourer a fost zarit din nou in teste
  • Acesta nu a renuntat la elementul fals de caroserie care ii ascunde noua linie a plafonului
  • Noua generatie Insignia debuteaza anul viitor la Salonul Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Noua generatie a Opel-ului Insignia Sport Tourer a fost surprinsa din nou in teste. Break-ul constructorului german va fi vandut la nivel global sub mai multe brand-uri precum Buick, Holden si Vauxhall.

Chiar daca mai sunt aproximativ 4 luni pana la prima aparitie publica a noului Opel Insignia, mai multe prototipuri sunt inca suprinse in timp ce sunt testate pe drumurile publice, in conditii normale de trafic.

Opel Insignia Sport Tourer- Poze spion

Exemplarul din acest set de fotografii este nimeni altul decat Insignia Sport Tourer, sau cu alte cuvinte versiunea break a modelului care urmeaza sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor.

Opel Insignia Sport Tourer- Poze spion

Viitoarea generatie nu a renuntat nici de aceasta data la acel element de caroserie fals din partea din spate, care ascunde o linie a plafonului caracteristica unui shooting break. Acest detaliu este inca o dovada ca germano-americanii de la Opel sacrifica o parte din spatiul de incarcare in favoarea unui design exterior nou.

Opel Insignia Sport Tourer- Poze spion

Chiar si asa, pasagerii vor avea suficient spatiu interior. Datorita utilizarii arhitecturii E2 a celor de la GM, masina va avea un ampatament cu 9 centimetri mai mare decat actualul model, si va fi in acelasi timp mai usoara cu 175 de kilograme decat acesta din urma.

Opel Insignia Sport Tourer- Poze spion

Noul Opel Insignia va fi comercializat la nivel mondial si va fi disponibil in mai multe variante de caroserie, inclusiv un Country Tourer. Acesta este gandit ca un rival direct al Volkswagen-ului Alltrack si al Mercedes-ului E-Class All-Terrain.

In ceea ce priveste varianta sedan, cea mai interesanta configuratie a acesteia va fi varful de gama Grand Sport, care va fi propulsata de un agregat de 2.0 litri turbo de 247 de cai putere. Clientii vor beneficia deasemenea de o tractiune integrala si de o transmisie automata cu 8 rapoarte.
Opel Insignia Sport Tourer- Poze spion
La randul ei, versiunea entry-level va ascunde sub capota un motor de 1.5 litri turbo si o gama diversificata de agregate diesel.
Sursa foto: autoevolution
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Opel Insignia Sport Tourer- Poze spion
mai multe