POZE SPION: ASA va arata interiorul noului Mercedes MLC!

POZE SPION: ASA va arata interiorul noului Mercedes MLC!
  • Viitorul Mercedes MLC a fost surprins intr-o noua serie de imagini spion
  • Rivalul modelului BMW X6 ne dezvaluie pentru prima oara interiorul sau
  • In ceea ce debutul oficial, acesta ar putea avea loc in cursul lui 2015
Distribuie pe Facebook

Rivalul germanilor de la Mercedes pentru modelul BMW X6 a fost surprins intr-o noua serie de fotografii spion, doua dintre acestea dezvaluindu-ne detalii pretioase cu privire la modul in care va arata interiorul viitorului MLC.

Lansat in premiera mondiala la mijlocul lunii aprilie, sub forma de concept car, rivalul germanilor de la Mercedes pentru modelul BMW X6 a fost extrem de zgarcit atunci cand a venit vorba de prezentarea aspectului sau interior. Din fericire pentru noi si nefericire pentru oficialii producatorului de automobile din Stuttgart, cockpitul viitorului MLC nu mai reprezinta acum nici un mister pentru nimeni, fotografii spion reusind sa surprinda acest aspect in doua imagini diferite.

Mercedes MLC - Noi Poze Spion

Mercedes MLC - Noi Poze Spion

Doua imagini extrem de clare, care ne dezvaluie ca interiorul rivalului Mercedes pentru modelul BMW X6 va imprumuta numeroase elemente de design de la actuala generatie a SUV-ului M-Class, exceptie facand partea superioara a panoului de bord, acolo unde si-a facut aparitia un ecran de tip tableta, destinat sistemului de infotainment. De asemenea, cateva modificari intalnim si la nivelul consolei centrale, principala noutate regasita aici fiind reprezentata de touchpad-ul ce ar trebui sa simplifice semnificativ "apelarea" functiilor aceluiasi sistemul de infotainment cunoscut sub numele de Command.

In ceea ce priveste aspectul sau exterior, viitorul MLC inca se afla in acea faza in care caroseria sa este complet camuflata, astfel ca pentru indicii si detalii vizuale trebuie sa aruncam o (noua) privire asupra studiului de design Concept Coupe SUV - care, asa cum precizam si cateva randuri mai sus, a fost dezvaluit in premiera mondiala la mijlocul lunii aprilie, in cadrul editiei cu numarul 13 a evenimentului Beijing International Automobile Exhibition.

Tot acolo ar trebuie sa cautam informatii si cu privire la partea tehnica, unde vom descoperi un propulsor V6 twin-turbo de trei litri si aproximativ 333 de cai putere, cuplat la o transmisie automata cu nu mai putin de noua trepte de viteza. In plus, nu ar fi de mirare ca gama de motorizari sa include si cateva optiuni turbodiesel, in timp ce versiunea de top MLC63 AMG este de asteptat sa ascunda sub capota o unitate V8 twin-turbo de 5.5 litri si peste 550 CP.

Mercedes MLC - Noi Poze Spion

Mercedes MLC - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes MLC - Noi Poze Spion
mai multe