Poze Spion: Interiorul noului Volvo S90 e exact asa cum ne asteptam sa fie

Poze Spion: Interiorul noului Volvo S90 e exact asa cum ne asteptam sa fie
  • Urmasul batranului S80 a fost surprins in teste
  • Noul Volvo S90 are un interior similar cu cel al XC90-ului
  • De la acelasi SUV suedez va proveni si gama de motoare
Distribuie pe Facebook

Urmatorul automobil de clasa medie din Gotteborg va avea o cabina vizibil inspirata de curentul XC90. Dar oare va fi indeajuns pentru ca noul Volvo S90 sa se impuna in fata rivalilor sai de la Audi, BMW si Mercedes?

Zilele de glorie ale batranului S80 sunt pe cale sa ia sfarsit. Lansat pe piata in urma cu aproximativ un deceniu, actualul model se apropie cu pasi repezi de finalul carierei sale.

Asta nu inseamna insa ca suedezii de la Volvo vor ramane fara un reprezentant in cadrul clasei medii. Ba dimpotriva: un nou rival pentru Audi A6, BMW Seria 5, Jaguar XF, Lexus GS si Mercedes E-Class este in plin proces de testare.

Din pacate, prototipurile scoase la alergat pe strazile planetei vin la pachet alaturi de un camuflaj omniprezent, blocurile optice frontale reprezentand singurul detaliu exterior vizibil pentru moment.

Urmatorul automobil de clasa medie din Gotteborg este, in schimb, ceva mai generos atunci cand vine vorba despre departamentul interior.

Volvo S90 - Poze Spion

Volvo S90 - Poze Spion

Surprins recent pe strazile Americii, noul rival Volvo pentru Audi A6, BMW Seria 5, Jaguar XF, Lexus GS si Mercedes E-Class nu s-a sfiit sa ne arate a sa plansa de bord inspirata de ultimul XC90.

Ba dimpotriva: viitorul S90 a tinut mortis sa pozeze in detaliu, neavand nici un fel de problema in a expune in fata curiosilor atat ceasurile de bord digitale, cat si ecranul tactil de tip tableta destinat sistemului de infotainment.

In ceea ce priveste partea tehnica, reamintim ca inlocuitorul batranului S80 este asteptat sa utilizeze aceeasi platforma SPA (Scalable Product Architecture) precum recent lansatul XC90.

Tot de la cea de-a doua generatie a popularului SUV suedez va proveni, cel mai probabil, si gama de motorizari formata exclusiv din unitati supraalimentate in patru cilindri si cu capacitati de doi litri.

Drept urmare, viitorii clienti vor avea la dispozitie puteri maxime cuprinse intre 190 si 400 CP, obtinute fie din traditionalele motoare pe benzina si motorina, fie din mai modernele sisteme de propulsie hibrid.

Volvo S90 - Poze Spion

Volvo S90 - Poze Spion

Volvo S90 - Poze SpionVolvo S90 - Poze SpionVolvo S90 - Poze Spion

Sursa Foto: paultan.org

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Volvo S90 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2015