Poze Spion: Lansarea unui BMW M2 Coupe a devenit o certitudine!

Poze Spion: Lansarea unui BMW M2 Coupe a devenit o certitudine!
  • Noul BMW M2 Coupe a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Modelul va fi dezvaluit oficial abia la sfarsitul anului 2015
  • Propulsia sa ar putea fi asigurata de un I6 turbo de 380 CP
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu exista inca nici un fel de informatie oficiala in acest sens, o serie de fotografii spion realizate recent ne anunta ca gama de modele BMW Seria 2 Coupe va fi completa in cele din urma si cu o varianta de inalta performanta pe nume M2.

Dezvaluita in premiera mondiala chiar la inceputul acestui an, ca inlocuitor al defunctului Seria 1 Coupe, noua Serie 2 Coupe de la BMW este disponibila la vanzare, actualmente, in cinci versiuni diferite de motorizare, modelul M235i fiind cea mai puternica si mai rapida dintre acestea multumita propulsorului turbo de trei litri si 326 CP prezent la datorie, in compartimentul motor.

In cazul in care cele 4.8 secunde pana la 100 km/h reusite cu ajutorul transmisiei automate cu opt rapoarte disponibila in mod optional nu sunt insa indeajuns pentru a-ti satisface setea de sportivitate, ei bine... atunci afla ca o varianta si mai performanta a automobilului bavarez de clasa compacta este deja in lucru, un prototip al viitorului M2 Coupe fiind surprins deja in teste.

BMW M2 Coupe - Poze Spion

BMW M2 Coupe - Poze Spion

Din pacate, majoritatea informatiilor cu privire la mult anticipatul succesor al modelului BMW 1M Coupe lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa exista numeroase voci din industria auto care sustin ca, in cazul in care va deveni in cele din urma realitate, noua versiune de top a gamei Seria 2 Coupe se va bucura de serviciile unei unitati supraalimentate cu sase cilindri in linie si trei litri modificata pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 370 - 380 de cai putere - cu 54 CP mai mult decat actualul varf de gama.

De asemenea, nu vor lipsi de pe lista cu specificatii tehnice nici sistemul de tractiune spate sau suspensia, respectiv sistemul de franare special concepute pentru acest model, viitorul BMW M2 Coupe urmand a iesi in evidenta si printr-un aspect vizual unic, compus din spoilere fata si spate agresiv stilizate, aripi, plus praguri laterale proeminente, jante de dimensiuni generoase si, de ce nu, plafon realizat din fibra de carbon.

Succesorul modelului BMW 1M Coupe va fi dezvaluit in premiera mondiala cel mai probabil la sfarsitul anului viitor, in timp ce vanzarile vor demara cateva luni mai tarziu, in 2016. Drept urmare, ne asteapta o lunga perioada plina cu zvonuri si fotografii spion ale unui potential M2 Coupe.

BMW M2 Coupe - Poze SpionBMW M2 Coupe - Poze Spion

BMW M2 Coupe - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M2 Coupe - Poze Spion
mai multe