Poze Spion: Noua Skoda Superb Combi iese in teste usor camuflata

Poze Spion: Noua Skoda Superb Combi iese in teste usor camuflata
  • Noua Skoda Superb Combi a fost surprinsa in teste
  • Break-ul ceh va avea un design influentat de modelul sedan
  • Gama de motorizari promite puteri intre 120 si 280 CP
Distribuie pe Facebook

Povestea celei de-a treia generatii a modelului Skoda Superb continua astazi cu un nou episod, versiunea Combi a celebrei limuzine din Mlada Boleslav fiind surprinsa pentru prima oara in teste.

Desi prototipul fotografiat recent pe strazile Europei nu lasa la vedere foarte multe detalii, nu este deloc greu sa-ti imaginezi cum va arata viitoarea varianta de productie. Si asta pentru ca noua Skoda Superb Combi va avea un aspect inspirat intr-o proportie covarsitoare de sedan-ul proaspat lansat, lista cu atractii exterioare urmand a se compune din numeroase detalii angulare si proeminente.

De la cea de-a treia generatie a celebrei limuzine din Mlada Boleslav va proveni si pachetul interior, modificarile stilistice aduse de designerii cehi fiind acompaniate de tehnologii de ultima ora - printre care si Adaptive Cruise Control (ACC), Blind Spot Detect cu functie Rear Traffic Alert, Front Assist cu functie City Emergency Brake sau Travel Assist cu Traffic Sign Recognition.

Din punct de vedere tehnic, tinem sa precizam ca noua Skoda Superb Combi va fi construita pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultimul Volkswagen Passat. Drept urmare, nu ar fi de mirare ca viitorul model sa cantareasca cu cateva zeci de kilograme mai putin comparativ cu precedesorul sau. Asta in timp ce ampatamentul va creste cu cativa centimetri - de unde si un plus in dreptul capacitatii portbagajului.

Acum, in ceea ce priveste gama de motorizari, versiunea break a celebrei limuzine din Mlada Boleslav propune aceleasi unitati turbo pe benzina si motorina, cu puteri cuprinse intre 120 si 280 CP. Si in cazul de fata, cumparatorii vor avea de ales atat intre o transmisie manuala sau una DSG cu dublu ambreiaj, cat si intre un sistem de tractiune fata sau una integrala

Conform informatiilor disponibile pentru moment, noua Skoda Superb Combi va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt 2015, eveniment ce se desfasoara in perioada 17 - 27 septembrie. Cat despre startul vanzarilor, acesta se va da inainte de sfarsitul anului in curs.

Skoda Superb Combi - Poze Spion

Skoda Superb Combi - Poze Spion

Skoda Superb Combi - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Superb Combi - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2015