Poze Spion: Sa fie oare acesta noul BMW M4 GTS?

Poze Spion: Sa fie oare acesta noul BMW M4 GTS?
  • Un BMW M4 misterios a fost pozat recent la Nurburgring
  • Prototipul dispune de cateva imbunatatiri aerodinamice
  • Modelul nu are legatura cu Safety Car-ul din MotoGP
Distribuie pe Facebook

Nu te lasa pacalit de inscriptiile aplicate portierelor si capotei motorului. In ciuda acestora, urmatorul prototip nu are nici un fel de legatura cu BMW-ul M4 folosit pe post de Safety Car in competitia MotoGP. Aceeasi concluzie este valabila si in cazul exemplarului folosit in DTM, drept pentru care se naste urmatoarea intrebare: oare ce fel de surpriza ne mai pregatesc bavarezii?

Spre deosebire de ceilalti reprezentati ai familiei M GmbH, iconicul BMW M3 Coupe s-a bucurat pe tot parcursul carierei sale de un tratament aparte, fiind disponibil la vanzare in mai multe versiuni speciale, de la clasicele E30 Sport Evolution pana la mult mai recentul E92 GTS.

Desi este inca mult prea devreme pentru o concluzie finala, o astfel de strategie ar putea fi adoptata si in cazul proaspat lansatului M4, un prototip misterios al celui mai nou coupe bavarez de clasa medie si inalta performanta fiind surprins in teste, in apropierea si chiar in cadrul complexului de la Nurburgring.

BMW M4 GTS - Poze SpionBMW M4 GTS - Poze Spion

BMW M4 GTS - Poze Spion

Deghizat sub o serie de inscriptii marca "Safety Car. Official Car of MotoGP", inscriptii aplicate atat capotei motorului, cat si portierelor laterale, modelul in cauza dispune o parte frontala usor modificata, in timp ce partea posterioara iese acum in evidenta prin eleronul de la nivelul portbagajului, similar celui din echiparea M3-ului GTS.

Si daca tot veni vorba de vechiul BMW M3 E92 GTS, reamintim ca aceasta varianta ascundea sub capota un V8 aspirat de 4.4 litri, cresterea cu 0.4 litri a capacitatii cilindrice fiind sinonima cu un plus de 30 CP sau, daca vrei, un total de 450 CP.

Va fi oare o astfel de reteta folosita si la creionarea viitorului M4 GTS - asta in cazul in care chiar va exista asa ceva, sau imbunatatirea performantelor va fi facuta prin alte moduri? Un alt subiect interesant de urmarit se afla in stransa legatura cu capitolul "Masa proprie", daca si cum anume vor reusi inginerii bavarezi sa reduca din cele 1.497 de kilograme ale modelului standard.

BMW M4 GTS - Poze Spion

BMW M4 GTS - Poze Spion

BMW M4 GTS - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW M4 GTS - Poze Spion
mai multe