Poze Spion: Viitorul BMW M4 Coupe ne dezvaluie plafonul si franele sale din carbon

Poze Spion: Viitorul BMW M4 Coupe ne dezvaluie plafonul si franele sale din carbon
Desi au mai ramas doar cateva luni pana la mult anticipatul sau debut, viitorul BMW M4 Coupe isi continua nestingherit testele prescrise de inginerii diviziei bavareze M GmbH.
Distribuie pe Facebook

Surprinsa din nou in teste la Nurburgring, versiunea de inalta performanta a viitorului BMW Seria 4 Coupe lasa prada vederii noastre numeroase detalii exterioare, prizele uriase regasite la nivelul partii frontale, discurile carbon ceramice gazduite de jantele de dimensiuni generoase si sistemul de evacuare echipat cu patru tips-uri rotunde fiind dintre cele mai evidente.

BMW M4 Coupe - Poze Spion

De asemenea, desi nu foarte vizibile din pricina camuflajului omniprezent, nu vor fi trecute cu privirea nici capota bombata a motorului, nici pragurile laterale proeminente, nici eleronul integrat in linia portbagajului, dar nici plafonul ce se poate lauda cu o forma similara celui ce echipeaza si ultima generatie a modelului M6 Coupe - plafon care, conform zvonurilor, va fi si de-aceasta data realizat din fibra de carbon.

BMW M4 Coupe - Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul tehnic, noutatile au intarziat sa apara in ultima vreme, insa stim deja de o buna perioada de timp ca in compartimentul motor al viitorului BMW M4 Coupe se va regasi o unitate twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri. Din pacate, cifrele exacte lipsesc momentan, insa exista numeroase voci care anunta prezenta sub capota a aproximativ 450 cai putere si 550 Newton-Metri.

BMW M4 Coupe - Poze Spion

Sistemul de tractiune spate si transmisia automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj nu vor lipsi nici ele din peisaj, singurul detaliu care ramane in continuare sub semnul intrebarii, chiar si la acest moment, fiind legat de disponibilitatea cutiei de viteze manuale.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M4 Coupe - Poze Spion
mai multe