Pozele care le dau fiori nemtilor de la VW. Noua generatie arata ca un OZN

Pozele care le dau fiori nemtilor de la VW. Noua generatie arata ca un OZN
  • Peugeot a prezentat cea de-a doua generatie a modelului 2008 la mijlocul lunii trecute
  • Un prototip al masinii franceze a fost surprins acum pe strazile Spaniei, complet necamuflat
Distribuie pe Facebook

Pentru prima data in istorie, clientii vor avea la dispozitie chiar si o varianta cu propulsie (complet) electrica.

Anuntata la mijlocul lunii trecute, cea de-a doua generatie a modelului Peugeot 2008 a fost surprinsa de curand pe strazile Spaniei, complet necamuflata.

Construita pe platforma CMP a Grupului PSA, noua masina de origine franceza este cu 14 cm mai lunga decat automobilul pe care il inlocuieste.

Principala atractie o reprezinta insa design-ul extrem de indraznet al caroseriei, care face ca ignorarea crossover-ului din Hexagon sa fie aproape imposibila.

O alta veste interesanta consta in disponibilitatea unei versiuni complet electrice, cu motor de 136 de cai putere si baterie de 50 kWh.

In aceasta configuratie, cea de-a doua generatie a modelului Peugeot 2008 se poate lauda cu o autonomie totala de pana la 310 kilometri in regim WLTP.

Noua masina de origine franceza va mai fi comercializata si alaturi de unitati clasice, pe benzina si motorina, cu trei sau patru cilindri.

Gama de motorizari traditionale promite puteri maxime cuprinse intre 100 si 155 CP, livrate rotilor fie printr-o cutie manuala, fie printr-o transmisie automata.

Daca mai era nevoie de precizat, crossover-ul din Hexagon dispune de numeroase tehnologii de ultima de ora, sinonime condusului semi-autonom.

Peugeot 2008 necamuflat

Peugeot 2008 necamuflat

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2019