Prima berlina compacta de la Mercedes vine sa-i fure clientii lui A3 Sedan. VIDEO SPION

Prima berlina compacta de la Mercedes vine sa-i fure clientii lui A3 Sedan. VIDEO SPION
  • Noul A-Class Sedan a fost surprins in teste partial necamuflat
  • Automobilul Mercedes ar putea debuta inainte de sfarsitul anului
  • Gama de motorizari va fi preluata de la varianta hatchback
Distribuie pe Facebook

Numaratoarea inversa pana la premiera mondiala a noului A-Class in patru portiere continua.

Versiunea europeana a proaspat lansatului A-Class L se indreapta cu pasi repezi catre showroom-urile Mercedes. Viitorul concurent al modelului Audi A3 Sedan a fost surprins din nou in teste, in compania unui minimum de camuflaj.

Cu aceasta ocazie putem spune ca automobilul german a lasat deoparte surprizele vizuale, designerii preferand sa mearga la sigur, pe un exterior inspirat de varianta in cinci portiere. La fel se va intampla cel mai probabil si cu interiorul.

De altfel, modelele de clasa compacta ale Mercedes vor fi nevoite sa isi imparta inclusiv motorizarile. Astfel, si noul A-Class Sedan va fi disponibil la vanzare alaturi de un benzinar turbo cu capacitatea de 1.33 litri si 163 CP, de exemplu.

In ceea ce priveste propulsoarele diesel, rivalul versiunii in patru portiere a germanului Audi A3 va apela si de-aceasta data la unitatea 1.5 dCi de pe automobilele Renault. 116 CP ar putea fi puterea maxima a optiunii A 180 d.

Toate detaliile oficiale cu privire la primul A-Class Sedan din istoria Mercedes sunt asteptate in lunile urmatoare, cu posibilitatea unei premiere publice la Salonul Auto de la Paris. Eveniment desfasurat in perioada 8 - 18 octombrie.

Pana atunci ramanem cu acest material video, in care viitorul concurent al berlinei Audi A3 pozeaza in compania unui minimum de camuflaj.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2018