Prima duba de la Volvo a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care suedezii le vor sterse de urgenta

Prima duba de la Volvo a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care suedezii le vor sterse de urgenta
  • Prima duba de la Volvo a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care suedezii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata - cel putin initial, de un motor cu o putere de 272 de cai, alimentat cu energie electrica.

Ultima jumatate a anului 2023 ar putea marca debutul unui nou produs de la Volvo, celebra companie auto din Peninsula Scandinava fiind asteptata sa lanseze, in data de 12 noiembrie, primul sau monovolum. Versiunea suedeza a modelului Zeekr 009 din China, viitorul EM90 urmeaza a se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, acolo unde cei 5.206 milimetri caracteristici lungimii vor reprezenta principalul punct de atractie.

Volvo EM90 - Poze spion

In cabina - de partea cealalta a portierelor supradimensionate, controversatul MPV de 2.763 de kilograme promite a oferi, datorita ampatamentului de 3.205 milimetri, un spatiu impresionant, printre multiplele elemente si detalii care vor da o savoare aparte interiorului avand sa se numere, in cazul in care mai era cumva necesara o asemenea mentiune, o instalatie audio de inalta fidelitate, un sistem multimedia cu un display masiv in dotare, instalat la nivelul plafonului, scaune individuale, insotite de incalzire, ventilatie, masaj, inclinare, suport pentru picioare.

Varianta suedeza a modelului Zeekr 009, noul EM90 din istorie va miza pe serviciile unei unitati electrice pentru a livra celui de la volan o putere de 272 de cai, asa cum precizam si anterior, la inceputul materialului. La momentul de fata, atat valoarea specifica probei 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si autonomia bateriei NMC de 116 kWh, daca este sa dam crezare zvonurilor, nu ramane decat un mare mister, unica certitudine constand in prezenta tractiunii spate, anunta surse familiare cu situatia.

Volvo EM90 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2023