Primele fotografii neoficiale ale noului M4 Cabrio risipesc orice urma de indoiala cu privire la aspectul si marimea grilei frontale

Primele fotografii neoficiale ale noului M4 Cabrio risipesc orice urma de indoiala cu privire la aspectul si marimea grilei frontale
  • Primele fotografii neoficiale ale noului M4 Cabrio risipesc orice urma de indoiala cu privire la grila frontala
  • Asa cum era de asteptat, BMW nu planuieste momentan sa renunte la rinichii transformati peste noapte in plamani
Distribuie pe Facebook

Asa cum era de asteptat, BMW nu planuieste momentan sa renunte la rinichii transformati peste noapte in plamani.

Dezvelite oficial in ultima parte a lunii septembrie, cele mai recente generatii ale sportivelor comercializate sub denumirea de M3 Sedan si M4 Coupe au starnit nenumarate controverse. In special din pricina noii grile frontale, in cazul in care explicatia nu era suficient de evidenta.

In ciuda situatiei starnite, BMW nu planuieste - momentan - sa renunte la rinichii transformati peste noapte in... plamani, respectivul element de design urmand a-si face aparitia inclusiv pe viitorul M4 Convertible (G83).

Similaritatile ar putea continua la nivelul gamei de motorizari, acolo unde si super-decapotabila de clasa medie este asteptata in showroom-uri alaturi de un benzinar I6 bi-turbo, cu capacitatea cilindrica de trei litri. Si 480 / 510 cai putere sub capota, in functie de preferintele clientului.

Valorile maxime vor dicta si celelalte caracteristici de la nivelul fisei cu specificatii tehnice: in versiunea de 480 CP, viitorul BMW M4 Convertible lucreaza doar alaturi de o cutie manuala si un sistem de tractiune spate.

La polul opus, varianta de 510 CP a sportivei care va concura impotriva unor nume precum Mercedes-AMG C63 Cabriolet va fi disponibila exclusiv in compania unei cutii automate. Asociata, in standard, unui sistem de tractiune spate sau, in mod optional, tractiunii integrale M xDrive.

Ultimele zvonuri si speculatii ce au ca subiect principal super-decapotabila de clasa medie a bavarezilor vorbesc despre o lansare oficiala programata pentru prima jumatate a anului 2021, insa pretul ramane un mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe