Noul BMW Seria 3 Facelift, surprins complet necamuflat. Cum arata la exterior

Noul BMW Seria 3 Facelift, surprins complet necamuflat. Cum arata la exterior
  • Noul BMW Seria 3 Facelift, surprins complet necamuflat
  • Cum arata la exterior
Distribuie pe Facebook

Interiorul nu reprezinta - la momentul de fata, decat un mare mister, insa concurentul duoului compus din Audi A4 si Mercedes C-Class ar putea primi inclusiv un display curbat.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de trei ani, actualul BMW Seria 3 se apropie incet - dar sigur, de jumatatea carierei sale. Acesta este - de altfel, si motivul pentru care concurentul duoului compus din Audi A4 si Mercedes C-Class va primi curand, in perioada imediat urmatoare, un binemeritat facelift.

Surprins recent - pe parcursul zilelor precedente, complet necamuflat, noul model se bucura de o parte frontala redesenata complet, numeroase modificari fiind insa operate si in partea din spate a caroseriei.

BMW Seria 3 Facelift - Poze spion

Acelasi BMW Seria 3 Facelift ar putea primi inclusiv unele optiuni proaspete la nivel de jante si culori pentru caroserie, in timp ce eventualele imbunatatiri interioare nu reprezinta - momentan, decat un mare mister. Ultimele zvonuri si speculatii anunta - ce este drept, si aparitia in peisaj a unui display curbat.

Noul model este asteptat sa isi intampine - in continuare, clientii alaturi de o gama variata de motorizari, cumparatorii urmand sa aiba la dispozitie un numar urias de unitati pe benzina si motorina, electrificate ori ba.

Viitorul BMW Seria 3 Facelift va fi disponibil la vanzare atat in versiuni cu tractiune spate, cat si in variante 4x4 - cu tehnologie xDrive. Concurentul duoului compus din Audi A4 si Mercedes C-Class ar putea porni - pe piata din Germania, de la suma de circa 45.000 de euro, o crestere infima comparativ cu pretul actual.

BMW Seria 3 Facelift - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW Seria 3 Facelift - Poze spion
mai multe