Primul SUV Coupe din istoria Volkswagen a primit un facelift major. Noul model a fost fotografiat complet necamuflat

Primul SUV Coupe din istoria Volkswagen a primit un facelift major. Noul model a fost fotografiat complet necamuflat
  • Primul SUV Coupe din istoria Volkswagen a primit un facelift major
  • Noul model a fost fotografiat complet necamuflat
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua benzinare turbo, marea batalie urmand a se da intre un I4 de doi litri - cu 186 sau 220 de cai, si un VR6 cu o capacitate cilindrica de 2.5 litri, ce dezvolta undeva in jurul a 300 CP, dupa cate se pare.

Dezvelit publicului larg in urma cu circa trei ani, primul SUV cu alura de Coupe din istoria companiei Volkswagen a primit recent - zilele acestea, un facelift major. Surprins fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, noul model se remarca in special prin partea frontala complet restilizata, de un tratament similar bucurandu-se insa si blocurile optice posterioare - unite acum cu o banda de culoare neagra si una iluminata.

Volkswagen Teramont X Facelift - Poze spion

Reteta specifica departamentului exterior continua cu diferite optiuni proaspete in ceea ce priveste jantele din aliaj, pe cand meniul de la interior ar trebui sa cuprinda inclusiv doua ecrane de dimensiuni generoase - dintre care unul pentru ceasurile de bord digitale si configurabile.

La polul opus, lista ingredientelor ce compun fisa cu caracteristici tehnice ar putea scapa complet neatinsa, astfel ca noul Teramont X Facelift - model produs special pentru piata din China, isi va intampina cumparatorii, si de aceasta data, alaturi de doua benzinare turbo. Cu meniul disponibil urmand a debuta cu o unitate cu doar patru cilindri in linie - ce dezvolta numai 186 de cai in varianta de baza si 220 CP in versiunea de top.

Motorizarii de doi litri i se alatura un un propulsor VR6 cu o capacitate de 2.5 litri, motorul in cauza promitand sa livreze persoanei de la volan undeva in jurul a 300 de cai - suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in aproximativ 7.0 secunde.

Volkswagen Teramont X Facelift - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe