Primul SUV de la Ferrari a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care italienii le vor sterse de urgenta

Primul SUV de la Ferrari a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care italienii le vor sterse de urgenta
  • Primul SUV de la Ferrari a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care italienii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Debutul controversatului modelul cunoscut sub numele de Purosangue ar putea avea loc inainte de sfarsitul anului 2022.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si imagini spion, primul SUV de la Ferrari a renuntat, intr-un final, la aproape toate secretele sale de ordin stilistic. Fortat de unele imprejurari, daca mai conteaza, controversatul model cunoscut sub numele de Purosangue fiind fotografiat, fara voia sa, complet necamuflat, la fabrica italienilor.

Asteptat sa debuteze oficial inainte de sfarsitul anului 2022, concurentul actualului Lamborghini Urus se remarca printr-un design SF la nivelul partii frontale, ce preia cateva dintre elementele extremului SF90 Stradale / Spider.

Meniul specific primului SUV de la Ferrari continua cu o pereche de praguri laterale proeminente si un set de jante cu cinci spite, lista ingredientelor ce compun reteta controversatului model cunoscut sub numele de Purosangue continuand cu partea din spate atent sculptata. Insotita de un difuzor masiv si de stopuri unite cu banda iluminata.

In timp ce exteriorul nu mai reprezinta, datorita pozelor din uzina italienilor, niciun mister, o asemenea afirmatie nu este valabila, din pacate, si atunci cand vine vorba despre interiorul concurentului actualului Lamborghini Urus.

Din grupul necunoscutelor mai face parte, exceptand pretul de vanzare, si unitatea instalata sub capota, in compartimentul motor, printre optiunile luate, aparent, in calcul numarandu-se si un V12 aspirat. O versiune cu opt cilindri si, totodata, doua turbine, dar si o varianta PHEV, cu un V6 in centrul atentiei, se afla, la randul lor, in carti.



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2022