Remorca-i doar un pretext. Ce vezi aici se intampla sa fie un coupe Kia cu patru usi si tractiune spate

Remorca-i doar un pretext. Ce vezi aici se intampla sa fie un coupe Kia cu patru usi si tractiune spate
  • Versiunea de serie a conceptului Kia GT a fost surprinsa in teste
  • Prototipul sud-coreean ascunde sub camuflajul omniprezent silueta unui coupe in patru usi
  • Gama de motorizari ar putea include si un V6 bi-turbo de 365 CP
Distribuie pe Facebook

Dupa ani intregi de asteptare, Kia pare sa fi luat intr-un final decizia de a lansa pe piata o versiune de serie a conceptului GT. Noul model promite o silueta atragatoare, de tip coupe in patru usi, plus un sistem de tractiune spate si motorizari pe masura.

Chiar daca este destul de greu de crezut, au trecut deja cinci ani de la momentul in care compania auto sud-coreeana Kia a dezvaluit in fata intregii planete conceptul GT.

Ei bine, dupa ce jumatate de deceniu a stat ascuns cine stie pe unde, impresionantul studiu de design a fost acum zarit intr-o serie de teste organizata pe strazile Europei.

Kia Stinger - Poze Spion

Desi complet camuflat si inhamat la o remorca, prototipul fotografiat recent colindand prin Alpi nu s-a temut sa lase la vedere detaliul care ne interesa cel mai mult.

Asemeni conceptului GT dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din 2011, si modelul de productie va adopta silueta unui coupe in patru usi.

In plus, conform informatiilor disponibile la acest moment, sub atragatoarea caroserie vom regasi o platforma cu tractiune spate, imprumutata de la Genesis G80.

Kia Stinger - Poze Spion

Kia Stinger - Poze Spion

Mai mult de-atat, se pare ca exista o oarecare posibilitate ca viitorii clienti ai masinii sud-coreene sa aiba la dispozitie - contra cost, evident - inclusiv un sistem de tractiune integrala.

Referitor la gama de motorizari, zvonurile anunta o mare varietate de untitati pe benzina si motorina, cireasa de pe tort constand intr-un V6 bi-turbo de 3.3 litri si 365 CP.

Botezata Stinger, versiunea de serie a conceptului Kia GT este asteptata sa debuteze in mod oficial fie inainte de sfarsitul acestui an, fie in prima parte a lui 2017.

Kia Stinger - Poze Spion

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Kia Stinger - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2016