Renault Clio facelift va imprumuta unele detalii de la noul Megane

Renault Clio facelift va imprumuta unele detalii de la noul Megane
  • Renault pregateste un facelift pentru actualul Clio
  • Noul model ar putea ajunge la vanzare chiar in vara
  • Ramane de vazut ce fel de modificari vor fi operate
Distribuie pe Facebook

Surprins in Sudul Europei in timp ce era testat, Renault-ul Clio facelift pare ca este o varianta mai mica a noului Megane.

Primele similaritati apar la faruri si stopuri, care vor avea un interior complet schimbat, comparabil cu cel al Megane-ului, dar cu finisari mult mai subtile.

Desi extrem de bine camuflat, se poate observa ca in partea din fata noul hatchback va avea o grila care se intinde foarte aproape de faruri, exact ca si la fratele mai mare, in timp ce bara va avea luminile de ceata spre exteriorul prizelor inferioare.

Renault Clio Facelift - Poze SpionRenault Clio Facelift - Poze Spion

In afara de unele detalii si un software imbunatatit pentru sistemul de infotainment, interiorul versiunii facelift a micutului Renault va ramane probabil neschimbat.

Pentru ca producatorul francez de automobile nu a publicat informatii oficiale despre modificarile tehnice ale viitorului model, ramane sub semnul intrebarii situatia gamei de motorizari formata in prezent din unitati cu 4 cilindri pe benzina sau motorina.

Noua versiune a modelului Clio este asteptata sa-si faca aparitia in showroom-uri la sfarsitul acestei veri, iar pretul de achizitie va incepe de la aproximativ 14,481 de euro.

Actuala varianta a fost lansata la Salonul Auto de la Paris din anul 2012 si o diferenta notabila fata de generatiile anterioare este ampatamentul, care este acum comparabil cu cel al unei masini compacte.

Renault Clio Facelift - Poze Spion

Renault Clio Facelift - Poze Spion

Renault Clio Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Renault Clio Facelift - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2016