S-a stricat chiar in timpul testelor. Primul Audi A5 Avant din istorie, surprins in timp ce era luat cu platforma de pe Nurburgring

S-a stricat chiar in timpul testelor. Primul Audi A5 Avant din istorie, surprins in timp ce era luat cu platforma de pe Nurburgring
  • S-a stricat chiar in timpul testelor
  • Primul Audi A5 Avant din istorie, surprins in timp ce era luat cu platforma de pe Nurburgring
Distribuie pe Facebook

Conform unor surse familiare cu situatia respectivului vehicul, acesta ar putea debuta oficial pana la finalul anului curent.

Lansat cu surle si trambite in cadrul editiei din 2015 a legendarului Salon Auto de la Frankfurt, cel mai recent A4 din istorie se apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul glorioasei sale cariere. Din fericire insa pentru cumparatorii sai, germanii de la Audi nu planuiesc sa renunte definitiv la gama care concureaza impotriva unor nume ca BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, aceasta fiind programata sa revina, pe parcursul urmatoarelor luni, intr-o formula nou-nouta, redenumita A5.

Audi A5 Avant - Poze spion

Fotografiat de curand, complet necamuflat, intr-o ipostaza deloc imbucuratoare, cu unul dintre prototipurile scoase in teste avand nevoie de asistenta rutiera, modelul cu pricina va miza, la nivelul departamentului exterior, mai degraba pe o evolutie a designului actual decat pe o revolutie, cu precizarea ca situatia mentionata anterior va sta total diferit de cealalta parte a portierelor, in cabina, potrivit ultimelor detalii si informatii neoficiale obtinute de presa de specialitate.

Asteptat sa revina in alte imagini spion pe parcursul urmatoarelor saptamani, noul Audi A5 va fi comercializat atat intr-o versiune sedan, cat si intr-o varianta break, cu celebra companie germana fiind asteptata sa ofere rivalul duoului format din BMW Seria 3 si Mercedes C-Class inclusiv intr-o configuratie Coupe. Cat despre optiunile de sub capota, viitorii clienti ar trebui sa descopere atat motorizari pe benzina, cat si propulsoare pe motorina, majoritatea electrificate cu tehnologia MHEV.

Audi A5 Avant - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2023