S-a stricat la semafor, asa ca paparazzii au sarit pe el. Acum avem primele imagini cu motorul noului E63 AMG

S-a stricat la semafor, asa ca paparazzii au sarit pe el. Acum avem primele imagini cu motorul noului E63 AMG
  • Avem noi fotografii spion cu urmatorul Mercedes E63 AMG
  • Super-sedanul german anunta un V8 bi-turbo sub capota
  • Unitate de patru litri promite 571 sau 612 cai putere
Distribuie pe Facebook

Defectarea unuia dintre prototipurile E63 AMG scoaste in teste de catre inginerii Mercedes ne ofera posibilitatea de a arunca o prima privire sub capota viitorului automobil german de inalta performanta.

Editia din acest an a Salonului Auto de la Paris se apropie cu pasi repezi, printre surprizele evenimentului ce urmeaza a se desfasura in capitala Frantei intre 1 si 16 octombrie 2016 numarandu-se inclusiv urmatoarea generatie a modelului Mercedes E63 AMG.

Surprinsa recent in teste, masina germana de inalta performanta ascunde sub camuflajul omniprezent la nivelul caroseriei atat un set de spoilere fata / spate agresiv stilizate, cat si o pereche de praguri laterale proeminente.

Aceeasi urmatoare generatie a modelului Mercedes E63 AMG este asteptata sa ofere la exterior si un eleron incorporat in designul capotei portbagajului, jante de dimensiuni generoase si, nu in ultimul rand, evacuare cu patru tobe de esapament.

Mercedes E63 AMG - Poze SpionMercedes E63 AMG - Poze Spion

In ceea ce priveste departamentul interior, exista mari sanse ca masina germana de inalta performanta sa se limiteze la un volan sport cu design in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit, dar si ornamente specifice.

Trecem mai departe si ajungem in dreptul pachetului tehnic, acolo unde ultimele zvonuri anunta ca urmatoarea generatie a modelului Mercedes E63 AMG va adopta sub capota o versiune imbunatatita a motorului V8 bi-turbo de pe supercarul AMG GT.

Reamintim si de documentul (aparent) oficial scapat recent pe internet, iar astfel ajungem la concluzia ca masina germana de inalta performanta va oferi dintr-o unitate de patru litri undeva in jurul a 571 CP.

571 de cai putere in cazul variantei standard, urmatoarea generatie a modelului Mercedes E63 AMG urmand a fi disponibila la vanzare si intr-o aroma S cu 612 CP, care ar trebui sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 3.5 secunde.

Mercedes E63 AMG - Poze Spion

Mercedes E63 AMG - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes E63 AMG - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2016