S-au inghesuit sa obtina o poza buna cu el. Uite cum arata noul Golf 8 complet necamuflat!

  • Volkswagen continua testele cu noul Golf 8
  • Automobilul german a fost surprins complet necamuflat
  • Debutul oficial are loc in luna octombrie
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au reusit sa surprinda in noi ipostaze urmatoarea generatie a legendarei compacte germane.

Doua prototipuri ale noului Volkswagen Golf 8 au fost surprinse de curand, in teste, pe strazile Europei. Fotografiate complet necamuflate, masinile germane scot la iveala un detaliu extrem de interesant: daca nu se schimba nimic pe ultima suta de metri, urmatoarea generatie a legendarei compacte va arata exact ca un... Polo.

In ceea ce priveste partea tehnica, cele mai recente informatii neoficiale sugereaza ca masina care concureaza cu Opel Astra si Renault Megane va fi construita pe o versiune imbunatatita a platformei MQB. Ramane de vazut daca se vor inregistra cresteri sau scaderi la nivel de dimensiuni, in special in dreptul ampatamentului.

O alta mare necunoscuta o reprezinta gama de motorizari. Daca zvonurile se adeveresc insa si de aceasta data, clientii noului Volkswagen Golf 8 vor avea de ales intre motoare pe benzina, gaz si diesel - motoare carora li se vor alatura, in anumite situatii, sisteme de propulsie hibrid, de tip plug-in ori mild, de la caz la caz.

Cea de-a opta generatie a legendarei compacte germane este programata sa debuteze oficial in cadrul unui eveniment special organizat la mijlocul toamnei, la o luna distanta de la incheierea Salonului Auto International de la Frankfurt. Primele exemplare ar putea ajunge la clienti inainte de sfarsitul anului, cu putin noroc.

VW Golf 8 - Ultimele poze spion

VW Golf 8 - Ultimele poze spion

VW Golf 8 - Ultimele poze spion

VW Golf 8 - Ultimele poze spion

VW Golf 8 - Ultimele poze spion

VW Golf 8 - Ultimele poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze VW Golf 8 - Ultimele poze spion
mai multe