Se ingroasa gluma pentru Passat. Opel pregateste o noua versiune a modelului Insignia

Se ingroasa gluma pentru Passat. Opel pregateste o noua versiune a modelului Insignia
  • Noul Opel Insignia Country Tourer a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Respectivul automobil urmeaza a debuta in toamna acestui an, la Frankfurt
  • Meniul standard va cuprinde o garda la sol inaltata si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Debutul public a fost programat pentru toamna acestui an, atunci cand se va desfasura si editia cu numarul 67 a Salonului International de la Frankfurt.

Persoanele care au pornit in cautarea automobilului ideal au de luat in calcul, de cateva saptamani incoace, o noua optiune.

Cea de-a doua generatie a germanului Opel Insignia, caci despre aceasta este vorba, cantareste cu pana la 175 kg mai putin decat modelul pe care il inlocuieste.

De asemenea, ampatamentul a crescut cu aproximativ 92 de milimetri, de unde si capacitatea generoasa a portbagajului.

Avansuri majore s-au facut si din punct de vedere tehnologic, noul Opel Insignia propunand acum inclusiv faruri cu matrice de LED-uri sau scaune cu masaj.

Nu lipsesc insa din meniu nici afisajul pe parbriz, pilotul automat adaptiv sau asistentul pentru pastrarea benzii de rulare.

Referitor la gama de motorizari, cea de-a doua generatie a modelului german de clasa medie propune o varietate de unitati turbo de pana la doi litri si 260 CP.

Unitati care, in unele cazuri, vin insotite atat de o cutie automata cu opt rapoarte, cat si de un sistem 4x4 cu vectorizare a cuplului.

In ceea ce priveste optiunile disponibile la nivel de caroserie, clientii noului Opel Insignia vor avea de ales pentru inceput intre o versiune Sedan si una Break.

Si subliniem pentru inceput, cea de-a doua generatie a modelului german urmand a sosi ulterior si intr-o varianta Cross Country.

O demonstreaza, de altfel, si aceste fotografii spion, care surprind in teste un prototip partial camuflat si, daca nu ne inseala privirea, cu garda la sol inaltata.

Exceptand suspensia modificata, respectivul automobil va mai oferi in standard si tractiunea integrala mentionata anterior.

Mai ramane de vazut care dintre propulsoarele oferite de versiunile Sedan si Break vor ajunge sub capota celui de-al treilea membru al familiei Opel Insignia.

La editia cu numarul 67 a Salonului International de la Frankfurt, acolo unde varianta Cross Country va debuta in mod public.

Opel Insignia Country Tourer - Poze Spion

Opel Insignia Country Tourer - Poze Spion

Opel Insignia Country Tourer - Poze Spion

Opel Insignia Country Tourer - Poze Spion

Opel Insignia Country Tourer - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Opel Insignia Country Tourer - Poze Spion
mai multe