Se-ncinge lupta in segmentul compact. Cand debuteaza noua generatie Hyundai i30 si ce surprize aduce

Se-ncinge lupta in segmentul compact. Cand debuteaza noua generatie Hyundai i30 si ce surprize aduce
  • Noua Hyundai i30 a fost surprinsa in teste
  • Urmatoarea generatie a compactei sud-coreene va debuta cel mai tarziu anul viitor
  • Lista cu optiuni anunta si o versiune de performanta
Distribuie pe Facebook

Hyundai lucreaza din greu la o noua generatie a modelului i30, rezultatul final fiind asteptat sa debuteze oficial fie inainte de sfarsitul lui 2016, fie in cursul anului viitor.

Nesfarsita lupta pentru suprematie dusa intre automobilele de clasa compacta este pe cale sa devina mult mai interesanta, actualelor Focus, Astra, Megane si Golf urmand a li se alatura in urmatoarea perioada de timp o noua generatie a Civicului.

De un tratament similar celui primit de masina japoneza va avea parte si modelul Hyundai i30, sud-coreeanul cu pricina fiind surprins recent in teste - complet camuflat si cu o remorca in spate - pe strazile ce strabat Alpii Elvetieni.

Multe dintre dotarile sau specificatiile acestuia raman un mare mister pentru moment, insa este de asteptat ca lista cu ingrediente magice sa culmineze cu cateva tehnologii de ora, respectiv o gama de motorizari revizuita - si, de ce nu, complet supraalimentata.

Hyundai i30 - Poze SpionHyundai i30 - Poze Spion

Indiferent de bunatatile pe care le va aduce, principala atractie a noului Hyundai i30 o va reprezenta versiunea de inalta performanta "N", care va avea ca rivali directi Volkswagen-ul Golfi GTI si, de ce nu, Ford-ul Focus ST.

Asadar, pentru a nu se face de ras in fata concurentei, hot-hatch-ul sud-coreean va adopta in compartimentul motor o unitate turbo cu capacitate cilindrica de doi litri, care ar putea impinge masina pana la o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Mai mult de-atat, daca este sa dam crezare informatiilor ajunse recent in presa de specialitate, noul Hyundai i30 ar putea avea parte chiar si de o varianta livrata la pachet alaturi de un sistem de tractiune integrala.

Ramane insa de vazut ce anume se va intampla cu urmatoarea generatie a modelului sud-coreean de clasa compacta, aceasta fiind asteptata sa soseasca pe piata fie inainte de sfarsitul lui 2016, fie in cursul anului viitor. Asadar, nu mai avem mult de asteptat...

Hyundai i30 - Poze Spion

Hyundai i30 - Poze Spion

Hyundai i30 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Hyundai i30 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2016