Se spune ca sub capota acestui S63 AMG se ascunde un motor de numai 4 litri

Se spune ca sub capota acestui S63 AMG se ascunde un motor de numai 4 litri
  • Noul Mercedes S63 a fost surprins in teste
  • Limuzina germana prezinta un minimum de camuflat
  • Sub capota se va ascunde un V8 de patru litri
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a super-limuzinei Mercedes S63 AMG a fost surprinsa pentru prima oara in teste, alaturi de o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V si capacitate de patru litri.

Lansata pe piata acum mai bine de trei ani si castigatoare a numeroase distinctii, cea mai recenta generatie a Mercedes-ului S-Class se pregateste de un binemeritat facelift.

Mai multe prototipuri ale noului model au fost deja surprinse in teste, printre exemplarele fotografiate sau filmate pe strazile Europei numarandu-se inclusiv viitorul S63 AMG.

Versiune care, conform ultimelor zvonuri venite dinspre divizia de performanta a companiei Mercedes, va renunta la actualul V8 bi-turbo de 5.5 litri si 585 de cai putere.

Fanii super-limuzinelor germane nu au insa motive sa fie ingrijorati, viitorul S63 urmand a adopta in compartimentul motor unitatea de patru litri de pe gama de modele sport AMG GT.

Nimeni nu stie inca numarul exact al cailor putere oferiti in cazul de fata de propulsorul cu opt cilindri in V si doua turbine, anumite voci anuntand un minim de 600 CP.

Sub semnul intrebarii ramane pentru moment si tipul tractiunii ce va insoti viitorul S63 AMG, sansele ca super-limuzina germana sa dispuna exclusiv de un sistem AWD fiind extrem de mari.

In stilul caracteristic creatiilor diviziei de performanta a companiei Mercedes, din meniu nu vor lipsi nici suspensia mai joasa sau discurile de franare supradimensionate.

Din punct de vedere estetic, lista cu ingrediente magice va include cel mai probabil atat spoilere agresiv stilizate, cat si jante cu design unic. Plus diverse detalii interioare specifice, bineinteles.

Distribuie pe Facebook
mai multe