Skoda Rapid facelift surprinsa in timp ce era testata. Uite ce ascunde sub camuflajul usor

Skoda Rapid facelift surprinsa in timp ce era testata. Uite ce ascunde sub camuflajul usor
  • Skoda Rapid facelift a fost suprinsa in timp ce era testata
  • Modelul cehilor se pregateste sa renunte de tot la camuflaj
  • Modificarile includ un design putin imbunatatit, cu detalii imprumutate de la Octavia
Distribuie pe Facebook

Skoda Rapid facelift renunta din ce in ce mai mult la camuflajul care ii ascunde liniile importante, odata cu apropierea momentului lansarii sale oficiale.

Modelul Rapid a fost introdus pentru prima data de cehii de la Skoda in 2012, la Salonul Auto de la Paris. La 4 ani de la acel moment, respectand traditia, constructorul de automobile pregateste versiunea facelift, suprinsa in acest set de fotografii spion purtand foarte putin camuflaj.

Ajunsa in ultimele faze de dezvoltare, noul Rapid a fost surpins in timp ce era testat pe drumurile publice din India. Sub camuflajul usor putem observa un design imbunatatit, cu mai multe detalii imprumutate de la sora mai mare, Octavia.

Skoda Rapid facelift- Poze spion

Cele mai multe schimbari apar in partea frontala, acolo unde grila este identica cu cea a modelului Octavia, iar farurile beneficiaza acum de tehnologia LED. In timp ce partea laterala nu a suferit modificari semnificative, spatele este caracterizat de o bara putin restilizata si cel mai probabil de stopuri LED.

Interiorul Skodei Rapid facelift a fost adus si el in secolul 21 prin intermediul unor imbunatatiri subtile. Acesta pastreaza tapiteriile negre si bej, dar va primi un nou sistem de infotainment MirrorLink, cu display touchscreen, conexiune Bluetooth, navigatie si nu in ultimul rand camera de marsarier.

Skoda Rapid facelift- Poze spion

Probabil cea mai importanta modificare va fi regasita in gama de motorizari, acolo unde pe langa motorul de 1.6 litri TSI, isi face aparitia propulsorul diesel de 1.5 litri, dezvoltat de compania mama Volkswagen. Acesta va dezvolta 108 cai putere si 250 Nm cuplu, si va putea fi configurat atat cu transmisie manuala in 5 trepte, cat si cu una automata DSG cu 7 rapoarte.

Skoda Rapid facelift va fi lansata la finalul acestui an pe piata din India, urmand sa ajunga in Europa cel mai probabil in prima jumatate a anului viitor.

Sursa foto: CarNewsIndia

Distribuie pe Facebook
mai multe