Sub camuflajul acestui prototip s-ar putea ascunde cel mai accesibil coupe in patru usi al planetei.

Sub camuflajul acestui prototip s-ar putea ascunde cel mai accesibil coupe in patru usi al planetei.
  • Kia continua testarea unui coupe cu patru usi si tractiune spate
  • Prototipul surprins recent avea caroseria complet camuflata
  • Gama de motorizari ca cuprinde si un V6 bi-turbo de 3.3 litri
Distribuie pe Facebook

Vechile zvonuri conform carora Kia pregateste lansarea unui coupe cu patru usi si tractiune spate au fost realimentate la sfarsitul acestei luni cu un clip ce surprinde in actiune viitorul model Stinger.

Cu toate ca asa ceva nu se intampla prea des, Kia a reusit sa surprinda intreaga industrie auto la sfarsitul anului 2001, atunci cand a prezentat cu ocazia Salonului de la Frankfurt conceptul unui coupe cu patru usi si tractiune spate.

Aproximativ cinci ani mai tarziu de la momentul respectiv, spectaculosul studiu de design al marcii sud-coreene inca se chinuie sa isi faca loc pe linia de productie, insa ultimele vesti sunt dintre cele mai imbucuratoare.

Mai multe prototipuri ale conceptului Kia GT au fost surprinse in teste cu diverse ocazii, cea mai recenta astfel de intalnire petrecandu-se la sfarsitul acestei luni, in cadrul complexului de la Nurburgring.

Exemplarul dezlantuit pe portiunea de peste 20 de kilometri a faimosului Iad Verde are caroseria complet acoperita, o impresie asupra modului in care viitorul coupe cu patru usi si tractiune spate a marcii sud-coreene va arata fiind astfel imposibil de creat.

Stim in schimb ca, in cazul in care va deveni realitate, versiunea de serie a spectaculosului conceptul Kia GT va pune la dispozitia clientilor sai inclusiv o motorizare V6 bi-turbo de 3.3 litri si circa 365 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2016